Interviurile Bucataras: Madi Marin!

Postat de Catalin in Bucatarasii
23 Ian 2011
Interviurile Bucataras: Madi Marin!

Doamnelor si domnilor, 2011 incepe in forta, cu interviuri delicioase. Madi Marin e printre bucatarasi de aproape 2 ani si promite sa ramana aici pana cand omenirea nu va mai avea nevoie nici de mancare, nici de veselie. Deci, vom fi impreuna pana la adanci batraneti, asa ca e musai sa aflam cat mai multe despre ea.

CAPITOLUL "DESPRE MADI"

1. 3 cuvinte care o definesc pe Madi?
Sunt "taur", deci o doza de incapatanare exista pe undeva... Sunt optimista, gandesc pozitiv si sunt loiala.
2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?
Pai, mi-ar placea sa imi iau un morman de reviste culinare, laptopul si ... mult suc de portocale.
3. Ce te face sa zimbesti?
Doamne.... Sunt atatea lucruri minunate pentru care ar trebui sa zambim in fiecare zi, doar ca uneori nu le vedem. Imi place sa zambesc unui om necajit, imi place sa zambesc cand mi se intampla cate o traznaie, imi place sa zambesc ...
4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
Nu cred ca exista o personalitate anume. Apreciez pe multi dintre ei, dar cu siguranta m-ar face fericita o intrevedere cu bucatarasii in frunte cu sefu' ...
5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?
Desi imi place la nebunie sa ma plimb, nu prea am avut ocazia pe cat mi-as fi dorit. Dar cu siguranta m-as simti in al noualea cer intr-o locatie exotica alaturi de ... cine vreau eu ...

CAPITOLUL "MADI IN BUCATARIE"

1. Care este mincarea ta preferata?
Imi plac sarmalutele la nebunie. As manca oricate, la orice ora si in orice anotimp.
2. Ce ai mincat si te-a uimit?
Am mancat intr-un restaurant din Predeal o  prajitura senzationala cu ciocolata si menta. De atunci m-am indragostit de aceasta combinatie irezistibila.
3. Ce nu-ti place sa maninci?
Desi nu sunt mofturoasa si sunt deschisa oricarei....sau aproape oricarei provocari culinare, pot sa spun ca nu imi place de niciun fel rucola.
4. Care este bautura ta preferata?
Ador sa beau fresh de portocale si cateodata Pepsi.
5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.
Un tips anume nu cred ca imi vine in minte acum, dar cred cu tarie ca daca exista pasiune si devotament pentru ceea ce faci, e imposibil sa nu iasa ceva bun.

CAPITOLUL "DESPRE BLOGOSFERA CULINARA"

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?
Ma bucur ca exista si ca avem acces pentru ca este o vasta sursa de inspiratie.
2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?
Nu vreau sa supar pe nimeni, stiu ca sunt foarte multe bloguri exceptionale, dar "Bucatar maniac" mi-a venit acum in minte.
3. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro? Care?
Nu urmaresc in special un blog din afara, am vizitat mai multe, deci nu stiu ce sa spun.
4. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?
Jos palaria pentru munca depusa si multa putere si de acum incolo pentru ca este o foooarte mare realizare.

CAPITOLUL BUCATARAS.RO

Da-mi 3 atribute pentru Bucataras.ro. Este un site ...
1. Este "Bucatar AS" pentru mine
2. De suflet.
3. Plin de oameni de calitate pe care ii indragesc si ii respect.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking