Interviurile Bucataras: Sorin Bontea, jurat Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor

Postat de Bucataras in Bucatarasii
8 Aug 2014
Interviurile Bucataras: Sorin Bontea, jurat Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor

 Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea, cei 3 jurati Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor, showul care se va difuza in toamna la Antena 1, sint invitatii interviului Bucataras.ro, siteul culinar numarul 1 in .ro, cu 1,5 milioane de vizitatori lunar. Sint aceleasi intrebari la care au raspuns pina acum bucatarasii si care ne dezvaluie partea mai putin vazuta la televizor a celor 3 apreciati chefi.

Sincer, abia astept sa-i urmarim in scurt timp in noua lor provocare, un proiect care presupune multa, multa munca, dar sint convins ca vor fi din nou la inaltime!

Sorin adora tocanita de pui cu ceapa, mincarea copilariei sale, ar dori sa-si deschida o scoala de bucatari si n-ar minca niciodata carne de ciine. Sa-l descoperim in rindurile de mai jos:

 

Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?

Sorin Bontea: M-am însurat, am făcut copii, am muncit în bucătărie, am ajuns la TV. J  

2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?

Sorin Bontea: Cred că le place cum gătesc. J Dincolo de asta, cred că ar trebui întrebați ei.

3. Ce pasiuni ai?

Sorin Bontea: În afară de gătit, iubesc pescuitul și filmele.  

4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?

Sorin Bontea: Momentan îmi doresc să facem cât mai bine Hells Kitchen, e un format mult mai greu.  

5. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?

Sorin Bontea: Practic am crescut în bucătărie. Mama a fost bucătăreasă, iar eu, fiind cel mai mic dintre frați, rămâneam de multe ori acasă cu ea. Așa am prins gustul gătitului. Apoi, pe la 14, 15 ani stăteam singur și am fost nevoit să mă descurc. Așa am început să gătesc și mi-am dat seama cât de mult îmi place.

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?

Sorin Bontea: Tocănița de pui cu ceapă făcută de mama.

2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?

Sorin Bontea: Deși nu am un fel preferat, recunosc că ciorbele îmi plac foarte mult.

3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?

Sorin Bontea: În Thailanda. Era un pește extraordinar, nu știu cum îl preparaseră, însă mi-a plăcut la nebunie.

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?

Sorin Bontea: Problema e că îi dau pe spate pe prieteni orice le-aș găti. Tot ce fac e bun. J Eu am un principiu: indiferent ce gătesc, fie că e vorba de o mâncărică simplă, de casă, fie că e ceva mai sofisticat, o fac cu aceeași atenție, pasiune și respect.

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?

Sorin Bontea: Să nu îți bați joc de mâncare.

6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?

Sorin Bontea: La începuturile meseriei am stricat un cuptor plin cu cartofi: în loc sa dau pe roast, am apasat pe butonul de aburi.

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?

Sorin Bontea: Carne de câine.

 Desertul

1. Ce ti se pare sexy?

Sorin Bontea: Soția mea.

2. La ce visezi?

Sorin Bontea: La propria școală de bucătari.  

3. Ce urasti cel mai mult?

Sorin Bontea: Sunt pacifist, însă urăsc prostia și nesimțirea.

4. Cum te relaxezi?

Sorin Bontea: Pescuiesc și ascult muzică.  

5. Genul de muzica preferata? 

Sorin Bontea: Ascult orice gen, în funcție de stare.

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici: 

Sorin Bontea: La cât mai mult trafic cu rețete inspirate! J  

Click pe poza ca sa citesti si interviurile cu Florin si Catalin:

  

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking