Intrebari fara raspuns

Postat de Mutulica in Cu de toate
5 Mai 2015
  Intrebari fara raspuns

Avem o acuta lipsa de lideri adevarati apti sa ne fie idoli dar cea mai mare lipsa consta in absenta reperelor. Sistemul mediatic  creeaza o  zona crepusculara plina de angoase care ne impiedica sa vedem realitatea si ne face multumiti  cu nivelul mediocru de trai .

Oricat ar fi de mascata realitatea , nu scapam de dezamagiri.Pentru a nu constientiza ca neimplinirile noastre au mai ales cauze ce tin de sistemul ce ne guverneaza s-a creat o falsa societate civila formata din propagandisti politici care au nevoie de cetateni superficiali, slab educati.Societatea este setata la standarde in care semidoctii si penalii sunt modele de urmat.A devenit suficient sa imbraci niste haine de firma si sa aberezi cu morga in fata camerelor de luat de vederi pentru ca asa zisele idei sa fie preluate si repetate pana ajung axiome.

 Cum scapam de acesti pafaristi , de aceste capuse ?

Am mers fara convingere pe drumul construirii comunismului , am schimbat directia ajungand pe un drum esuat al capitalismului si acum  am luat drumul manastirilor , al icoanelor plangatoare si facatoare de minuni. Cand nu ne vom mai lasa ghidati de instincte ancestrale vom scapa de spaima ca putem pierde si putinul pe care-l avem.

Noi traim intr-o lume in care adevarul nu foloseste la nimic bun pentru ca asa ne-au invatat dusmanii sa credem .Mai rea decat lipsa cunoasterii este cunoasterea distorsionata , mincinoasa. Am fost lipsiti in mod premeditat de o clasa medie inchegata prin mijloace oneste iar intelectualitatea intotdeauna a fost supusa puterii de la care au venit micile ei avantaje.Asa a ajuns societatea romaneasca sa-i urasca pe intelectuali vazuti drept niste oameni de nimic , buni doar sa minta.

Istoria e cruda : intelectualii au fost primii si cei mai mari tradatori ai interesului national.

De unde sa vina atunci ideile salvatoare?De la cei ce nu au inca ADN-ul alterat , de la capacitatile nepuse in valoare ale unui popor de prosti( o spun statisticile) cu un uluitor procent de genii ce sclipesc in fata ochilor neinvatati cu lumina lor. Cum ii vom recunoaste noi astia orbii si cum ii vor urma surzii?Cum poate un popor invatat ca hotia duce la prosperitate sa accepte guvernarea celor mai buni ?Putem avansa fara suturi?Toti stim sa punem intrebari dar nu avem curajul sa scapam de povara lor.

Foto 

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking