Intrebuintari ale ustensilelor din bucatarie

Postat de ReteteDePoveste in Ustensile de bucatarie
31 Aug 2013
Intrebuintari ale ustensilelor din bucatarie

- Decojitorul de legume poate fi solosit pentru taia ciocolata, astfel formand niste "carlionti" de ciocolata ca la cofetarie

- Lingurita cupa de inghetata poate fi folosita la portionat compozitia de briose in forma, asfel fiind siguri ca vor ieri niste briose uniforme si egale

- Formele pentru cuburi de inghetata pot fi folosite pentru a pune legume la congelat. Deasemenea se poate turna unt topit in care am amestecat diverse mirodenii, obtinand astfel patratele de unt aromat.

- Feliatorul de oua poate fi folosit pentru a felia diverse fructe sau legume (mai moi) cum ar fi : capsuni, ciuperci, branza, masline fara sambure etc

- Foarfecele pot fi folosite pentru a taia verdeturi sau ceapa. Indicat este sa aveti o foarfeca doar in acest scop.

- O palnie mica te va ajuta sa separi oul.

- Periuta de dinti poate fi folosita pentru a curata ciupercile sau porumbul de matasea fina dintre boabe. Veti fi surprinsi de rezultate. Folositi o periuta de dinti noua doar in aceste scopuri

Sursa fotografiei: http://www.winnerdinners.com/how-to-make-chocolate-curls-for-cakes-and-cupcakes/

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking