Iubirea se sarbatoreste si se premiaza la Ploiesti Shopping City

Postat de ThePublicAdvisors in Cu de toate
5 Feb 2016
Iubirea se sarbatoreste si se premiaza la Ploiesti Shopping City

Anul acesta, iubirea se sarbatoreste la Ploiesti Shopping City, unde pentru perioada 4-24 februarie a fost lansata campania „Love Month”, prin care indragostitii sunt rasfatati cu surprize si premii.

Astfel, toate perechile ce vor sa isi faca auzita iubirea sunt invitate la Cabina Dragostei din Ploiesti Shopping City, un spatiu special amenajat pentru toti cei ce vor sa faca o declaratie sincera partenerului si cei care doresc sa se fotografieze alaturi de jumatatea iubita intr-un decor creativ.

Fotografiile vor fi urcate pe pagina de Facebook a centrului comercial, iar indragostitii vor fi inscrisi intr-o competitie inedita, cele mai votate 10 cupluri urmând sa intre in finala pentru câstigarea marelui premiu. Aceasta va avea loc pe 27 februarie, iar perechile finaliste vor trece prin probe ce le vor testa imaginatia, dexteritatea si, bineineteles, dragostea. Indragostitii care vor convinge juriul ca sunt suflete-pereche vor câstiga cumparaturi in valoare de 500 EUR la Ploiesti Shopping City.

De altfel, toti cei 10 finalisti ai concursului vor pleca acasa cu premii oferite de parteneri: Sephora, Sky Center, Grillandia, cine romantice, tratamente SPA si multe altele.

Toti indragostitii sunt asteptati in centrul comercial din nordul orasului pentru a sarbatori Valentine’s Day si Dragobetele. Fie ca aleg sa mearga la cinema, fie ca se bucura de o cina romantica, Ploiesti Shopping City este locul ideal pentru o zi de cumparaturisi distractie in doi.

 

Mai mult, in luna iubirii, magazinele au pregatit sute de sugestii de cadouri pentru cei ce vor sa faca o supriza celui drag, de la accesorii, parfumuri, produse de infrumusetare pâna la articole de imbracaminte.

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking