Juriul concursului Reteta anului 2012 are ca guest star pe Dana Dogantekin, cu care v-ati intilnit in showul Top Chef!

Postat de Bucataras in Concurs
12 Feb 2013
Juriul concursului Reteta anului 2012 are ca guest star pe Dana Dogantekin, cu care v-ati intilnit in showul  Top Chef!

Dragilor, dupa cum am promis, dezvalui acum juriul celei de-a 4-a editii a concursului Reteta anului 2012! Recunosc, ma bucur tare mult ca am reusit sa conving din nou 3 oameni foarte valorosi sa ni se alature in incercarea noastra de a rasplati efortul tuturor celor pasionati de preparat retete delicioase.

Si, pentru ca sintem zi de zi siteul numarul 1 din culinarul .ro, vom avea in juriu o candidata la titlul de Top Chef, showul difuzat pina de curind de Antena 1. Se numeste Dana Dogantekin si a impartasit alaturi de Nico Lontras & Co experienta extraordinara a Top Chef.

Dana are 35 de ani si se considera o femeie activa, careia ii place sa invete tot timpul lucruri noi. Pe langa meseria de bucatar, mai are si certificat autorizat de traducator din limba turca. Este pasionata de muzica, lectura si adora calatoriile. De altfel, in acest moment este studenta la facultatea Spiru Haret, profilul Turism si servicii / geografia turismului.

Se caracterizeaza simplu si frumos in 3 cuvinte: "Serioasa, corecta, sincera". Sa-i uram bun-venit in lumea bucatarasilor veseli si promit ca voi reveni cu informatii despre Dana, avind deja acceptul ei de a scrie un interviu.

Alaturi de Dana, vor mai juriza subsemnatul :P, io, adikatelea Bucataras :)), dar si doua doamne ale blogosferei culinare: Sylvia Boutiere (chef la Garden Ice Café France) si Laura Adamache (posesoarea blogului www.lauradamache.ro).

Nu uitati, pina duminica seara va mai puteti inscrie in cursa pentru premiile oferite de partenerul nostru www.bucatarie360.ro! Amanunte aici!

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking