Kabana Frasin (Dragoslavele - Rucar)

Postat de Catalin in Bucataras hai hui
18 Mai 2010
Kabana Frasin (Dragoslavele - Rucar)

Ce faci cand vrei sa-ti cureti mintea de culoarea gri a orasului? Te urci in masina si pleci de nebun spre munte. Sau, mai bine, te informezi un pic si te duci la sigur, sa nu nimeresti in vreo pensiune vai de ea. Eu am mers pe fler, voi mergeti de-acum pe recomandarea bucataras.ro: cabana Frasin din Dragoslavele-Rucar e un loc foarte OK pentru o evadare de cateva ore sau cateva zile din agitatia urbana.

Chiar daca am ajuns aici intr-o perioada colorata de codul portocaliu si murata de ploi, tot a meritat. Asa se intampla cand conditiile sunt faine. Ce-am gasit noi la Frasin? O pensiune foarte ingrijita, ridicata intr-un decor very nice, adica intre doua culmi de munte. Si proprietari tineri si iubitori de muzica buna. Pe site-ul kabanei se specifica foarte clar: "excludem genul <pumnii mei nu are minte> sau dansul din buric si alte derivate" :D. Asadar, ai de ales: te odihnesti privind muntii si ascultand un rock/folk linistitor sau o iei la pas prin zona, sa-ti umpli plamanii cu aer curat si ochii cu verde anti-gri.

Pensiunea are 9 camere duble (in week-end e 120 lei bucata, in timpul saptamanii e numa' 95 de lei pe noapte), un living mare (in care e si-o masa de biliard), bucatarie, terasa, curte, gratar, leagan, doi caini, doua pisici si-o vulpe impaiata transformata in mascota. Prin curte trece paraul Frasin, asadar fondul sonor specific muntelui e inclus in pret.

Daca vrei sa mananci ceva, te-apuci de treaba la gratar sau alegi varianta meniului oferit de Radu&Aura. Daca vrei sa bei ceva, iti iei din frigider ce vrei si scrii singur intr-un caiet ce ai consumat, nota de plata se face la finalul sejurului pe baza notitelor tale.

Cam atat cu vorbele, acum sa vorbeasca pixelii.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking