"KOTANYI DOZE STICLA

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR
11 Noi 2014
"KOTANYI DOZE STICLA

-Pentru a oferi consumatorilor noi si rafinate oportunitati pentru a explora universul fascinant al mirodeniilor, Kotanyi lanseaza pe piata romaneasca o noua gama de condimente premium ambalate in doze din sticla.

Noile doze pastreaza savoarea si prospetimea mirodeniilor, atat datorita proprietatilor ambalajului din sticla, cat si a tehnologiei de inchidere ermetica a capacului.

Pentru a raspunde unor mari varietati de preferinte culinare, noua gama de condimente de la Kotanyi contine mirodenii folosite in multe bucatarii ale lumii: cimbru, piper negru, chimen si rozmarin.

Designul ambalajului si tehnologia de perforare a capacului permit dozarea cu usurinta, in functie de gust, a mirodeniilor.

Noua gama de condimente de la Kotanyi exprima un nou concept de design care permite, prin forma ambalajului si atractivitatea etichetei, atat vizualizarea rapida a mirodeniilor, cat imbogatirea estetica a spatiului in care se prepara specialitatile dorite.

Cei care apreciaza savoarea unica mirodeniilor de calitate se pot bucura de o noua gama de condimente premium, selectate si ambalate cu grija, la preturi competitive." 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking