La ce mai poti folosi votca!

Postat de Bucataras in Tipsuri
16 Oct 2011
La ce mai poti folosi votca!

 Desi multi se bucura de beneficiile "medicale" ale unui martini,vodca are numeroase alte intrebuintari ce te pot ajuta sa iesi din incurcatura in anumite situatii si sa cheltuiesti mai putini bani pe substante chimice.

 1. Indeparteaza mirosurile neplacute

 Daca folosesti spray-uri speciale pentru indepartarea mirosurilor neplacute din casa si hainele tale, poti face acelasi lucru cu vodka, eliminand insa ciclodextrinul (o substanta intalnita in produsele de curatenie) si fara a incuraja testarea a tot felul de solutii pe animale. Alcoolul din vodca distruge bacteriile cauzatoare de miros neplacut, iar mirosul de alcooldispare de indata ce vodca se evapora. Stropeste hainele si agata-le intr-o camera bine ventilata.

 2. Patreaza prospetimea florilor din vaza

 Daca vrei ca florile taiate sa isi pastreze mai mult prospetimea, tot ce trebuie sa faci este sa fii ospitalier si sa le servesti cu un pic de tarie. Cateva picaturi de vodca si un strop de zahar adaugate in apa din vaza (si schimbate zilnic) opreste productia de etilena si prelungeste vitalitatea florilor.

 3. Calmeaza pielea intepata de animale marine

 Esti la mare si te-a intepat o meduza? Cel mai rapid mod de a calma durerea este sa pui pe zona muscata o compresa cu vodca. Va neutraliza efectele veninului si te va eliberare de usturime.

 4. Ofera mai multa vitalitate parului tau

 Vodca poate face oamenii vioi si plini de stralucire. Acelasi efect il poate avea si asupra parului tau. Adauga o picatura de vodca in sticla ta de sampon si foloseste-l ca de obicei. Ajuta la indepartarea sebumului care face ca parul tau sa fie greu si lipsit de vitalitate.

 5. Indeparteaza petele de pe haine

 Petele incapatanate de grasime se curata mai usor daca pui pe ele putina vodca. Curate-le apoi in masina de spalat ca de obicei.

articol in parteneriat cu www.euforia.tv

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking