Lamai si portocale

Postat de adasev12 in Tipsuri
18 Sep 2010

cand folositi lamai si portocale, nu aruncati cojile!!!radeti mai intai coaja si puneti-o intr-un borcanel cu zahar, se conserveaza f bine si pt f mult timp, si cu siguranta veti avea ocazii sa o folositi: la prajituri, clatite, alte preparate...s-ar putea ca atunci cand aveti nevoie sa nu aveti la indemana ...asa ca de ce sa nu fim pregatite ???

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking