Lauda bucataras.ro

Postat de bucatarimcudiana in Cu de toate
16 Mar 2012
Lauda bucataras.ro

Va previn ca nu sunt un povestitor bun, dar incerc sa imi exprim aici cateva sentimente care ma incearca referitoare la bucataras.ro. Ideea de a scrie aici am avut-o de ieri si mi-am zis ca trebuie sa imi iau inima in dinti si sa ma exprim. Chiar daca nu citeste nimeni , macar eu mi-am exprimat parerea.

Marea coincidenta a fost sa vad ca sefu' deja lansa-se concursul cu "lauda bucataras.ro." dar nu m-am inscris pentru ca eu am mai mult de spus.
OK nu va mai chinui, trec la subiect.

Sunt foarte incantata de acest site pentru ca este foarte bine structurat, pentru mine cei mai buni prieteni sunt calculatorul si net-ul, insa nu am conturi pe multe site-uri, din lipsa de timp, sunt multumita de bucataras pentru ca aici sunt oameni care imi plac.

Am inceput sa ma uit pe profilurile bucatarasilor si am fost extrem de incantata ca sunt oameni de toate felurile:barbati, femei, persoane foarte tineri si  mai putin tinere.

De ce surprinsa?

1.Pentru ca (asa cred eu ) ce ar cauta barbatii aici sa "barfeasca" cu femeile, ei au discutii seriaose intre ei, pentru ca sunt mai deosebiti!!!
2.Idei preconcepute sunt legate de bunicute sau femeile serioase care nu au ce cauta pe net. Sa isi vada de treburile lor casnice, de copii, de soti, sa faca curat, sa spele, sa calce!!!
3.Fetele foarte tinere, "enervant de tinere" (cum ar spune colega mea de servici) ce treaba au ele cu gatitul?. Bravo fetele, va felicit din toata inima si va admir pentru pasiunea voastra pentru gatit!!!

4.Am gasit oameni de calitate si oameni cu, care poti vorbi,care nu te judeca.

In acest articol poate am batut campii, poate ca am o exprimare haotica, sau poate ca nici nu va fi publicat, insa sunt mandra ca am avut curajul sa ma exprim si sa imi arat admiratia. Sa nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa perii pe nimeni nu sunt lingusitoare pentru ca nu am nici un scop si nici un beneficiu.

VA IUBESC BUCATARASI !!!

 

 



Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking