Legile atractiei

Postat de Mutulica in Cu de toate
9 Aug 2015
Legile atractiei

Sunt tinere care nu suporta si nici nu-si trateaza singuratatea ca pe o situatie trecatoare ci ca pe o povara de care trebuie sa scape facand apeluri publice dar este bine ca s-au dus vremurile cand fata astepta sa fie remarcata.De ce nu ar fi prima care sa actioneze daca stie ce vrea?

Probleme apar cand ceea ce-i place e incompatibil cu felul sau de a fi, cu educatia si mediul din care provine.

E cam greu sa-ti placa baietii din jurul tau care in loc sa-ti spuna cat esti de frumoasa striga sus si tare ce ti-ar face dar si mai greu este sa fii remarcata de un baiat delicat si cu educatie cand tu esti de fapt echivalentul feminin al acelor grobieni care-ti striga:ce te-as f-te!

Tragic este cand educatia primita si caracterul nu-ti permit sa vezi unde gresesti.Asa ramai o rata gatita uneori in exces dar plina de aere, fite si figuri cand este acostata in stilul ratoilor lesesti de catre cei din aceeasi specie, de fapt singura cu care esti compatibila.

Daca ai o bogata cultura a manelelor sau a hip-hop-ului si nu stii mai nimic despre artisti,scriitori si operele lor ce poti tu sa le oferi consumatorilor de cultura, o invitatie intr-un bar la ore cand cei de varsta ta daruiti cartilor studiaza sau dorm?

Ai auzit cumva de Petrica, Smarandescu, Nita, Nastasescu sau Gheba dar nu esti in stare sa emiti macar o singura idee originala despre opera lor si vrei sa atragi atentia unui tanar sclipitor? 

Daca nu poti sa te schimbi,daca esti cuminte doar in comparatie cu cele din gasca ta mai bine accepta invitatia unui ”ce te-as f-te”!Daca insisti poti sa ajungi chiar si maritata,din cand in cand cu un ochi cam vanat dar multumita ca ai gasit un baiat sa te placa asa cum esti.

Foto

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking