Mahmureala

Postat de Mutulica in Cu de toate
17 Dec 2014
Mahmureala

Pentru ca lumea reala ne da dureri de cap ne-am refugiat in retele de socializare ce ne ofera un surogat de viata sociala in fapt o viata de amoeba .Pentru ca nu mai vedem linia  orizontului simtim nevoia sa ne-mbatam cu bucurii facile si iluzii .

Uneori , tinerii au zguduit acest sistem dar nu pentru a-l schimba .Tinerele noastre sperante vor pozitiile ocupate de cei mai in varsta , caci in Romania , in mai toate domeniile , s-au format  atat de invidiatele caste  de smecheri care se rotesc pe scaunele ce le permit  tot felul de hotii si privilegii fara a fi luati la intrebari.

Pana si schimbarile sunt de decor.Lozincile  castigatoare ale noilor personaje sunt create de vechii papusari care isi rejoaca  piesa cu aceiasi invingatori si perdanti.Pentru ca traim intr-o  societate  fara o ierarhie clara a valorilor si fara identitate s-a ajuns  la tot felul  de ciudatenii : de la ministri fara nicio pregatire in domeniu la  festivaluri cu cantece in limba engleza  inchinate tarii romanesti .

Am ajuns sa ne certam cu prietenii care voteaza altfel decat noi si iesim fericiti in  strada cand se anunta castigatorii campaniei electorale . Si toate astea pentru ca nu reusim sa ne trezim din aceasta mahmureala!

Foto

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking