Mai mult decat profetii

Postat de Mutulica in Cu de toate
19 Dec 2014
Mai mult decat profetii

Religia nu are ce cauta in scoli dar daca o vom scoate din viata noastra vom avea mai mult decat o societate laica:vom avea tineri care se duc la scoala ca sa-si ucida colegii!

Nimeni nu o sa impuste homosexualii si lesbienele care acum sunt arhipromovati , dar sa nu va mirati daca vom avea mai mult decat un numar insignifiant de astfel de cazuri!

Nu pot sa nu cred in dreptatea minoritatilor si a romanilor ardeleni care au fost impiedicati sa se gospodareasca ,  dar sa nu fie prea tarziu atunci cand autonomia atat de invocata va deveni mai mult decat o iluzie , va fi un blestem!

Nu pot sa nu vad ca diferentele dintre cultele religioase reflecta tiparele mentale diferite dar daca fiecare va fi cu biserica ma-sii sa nu spuneti ca apocalipsa pare mai mult decat o poveste inspirata din fapte reale!

Observ plin de admiratie cat de bine stiu tinerii limba engleza , chiar mai bine decat limba romana , dar  sa nu va mirati cand veti afla ca acestia se simt mai mult cetateni ai lumii decat  ai Romaniei!

Nu zice nimeni sa nu credeti in democratia de tip occidental dar sa nu va plangeti cand veti avea mai mult decat o simpla dezordine si hotie generalizata!

Romania va prospera si va reusi sa hraneasca  80 de milioane de oameni cand nu va mai hrani politicienii.

Foto

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking