Mai presus de stele

Postat de Mutulica in Cu de toate
28 Mai 2015
 Mai  presus de stele

Cinematografia are calitatea de a ne face sa visam ajungand sa credem ca putem trai aidoma personajelor intrupate de niste actori de cele mai multe ori cu nimic mai presus decat noi, cei neatinsi de aripa popularitatii fara margini.

Sunt multi actori celebri dar Omar Sharif este unul din cei ce au reusit sa treaca dincolo de granitele culturale sau rasiale.A ajuns la stadiul cand nu mai este privit drept un om, a devenit un obiect de cult nu numai pentru femei.

Cand vii dintr-o lume unde te simti norocos daca vezi glezna unei femei si ajungi o stea pentru miliarde de oameni si idol in lumea occidentala a libertatii sexuale este greu daca nu imposibil sa mai ai o viata de om normal, sa fii casatorit si sa te intorci seara la nevasta.Singura sa sotie, Faten Hamama ,o actrita celebra in lumea araba ( moarta in ianuarie 2015) l-a inteles si i-a acordat divortul pentru a-l elibera de corsetul casniciei .

A avut tot ce si-a dorit,probabil si ceva in plus, a ajuns la 83 de  ani cand este bolnav de Alzheimer.In timpul crizelor nu retraieste momentele sale de glorie, nu se crede doctorul Jivago ci se viseaza tanar si casatorit cu Faten Hamama .

Acum este cel mai fericit, este mai presus de stele!  

Foto

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking