Medicii romani

Postat de Dya in Cu de toate
10 Iul 2013
Medicii romani

De data aceasta e in cauza medicul MEREUTA OVIDIU din Galati.

Acum cativa ani  a operat-o pe mama mea de fibrom uterin. Din pacate a trebuit sa ii scoata uterul in intregime. Toate bune si frumoase pana a inceput sa o doara! S-a dus la un control tot la dansul si ca replica ii zice "Da' ce te-a pus barbatul cu picioarele in sus?". Zilele trecute s-a simtit rau, din nou, si a mers la un control. I s-a spus ca ar avea niste ate ramase de la operatie. La rugamintea mamei, a internat-o si i-a scos acele fire. A doua zi, adica vineri pe data de 04.07.2013 a fost externata insa biletul de iesire a fost eliberat abia luni, cu data respectiva, adica 08.07.2013. In noaptea dinspre luni spre marti s-a simtit foarte rau, abia se tinea pe picioare, asa ca impreuna cu sora mea, am mers acasa. Pe fisa de externare era scris diagnosticul  de "TUMORA VAGINALA"!!! Am luat fisele si am mers la spital pentru explicatii. Fara mama pentru ca a refuzat sa mai auda de doctori. Cretinul de doctor ne-a tratat fara cea mai elementara urma de bun simt si cu o aroganta formidabila! Daca i-am spus ca o doare atat de tare ca nu se poate tine pe picioare imi zice "ZAU"! Si ma rastesc la el ca ma ia la misto! Isi da seama de gafa si renunta la atitudine!,,, ne spune ca de fapt a a avut niste ate ce s-au transformat in "sarme", nici vorba de TUMORA! Dar a fost nevoit sa scrie astfel in fisa pentru a beneficia de decontare de 100% pentru interventia respectiva! Nu a avut explicatie nici pentru faptul ca in ziua interventiei, mama i-a bagat in buzunar 150 de ron si i-a intors spatele. Putin, dar erau niste ate! Ii mai da ceva si brusc se rezolva! Nu mai depinde de anestezist, de nimic! Exceptam faptul ca a dat 150 ron si pentru anestezie,,, si altele! Mi-a lasat un gust amar si o repulsie extraordinare! Am facut reclamatie la Colegiul Medicilor, insa stiu sigur ca va dura mult si nu va avea niciun rezultat.

Acelasi medic acum vreo 4 ani, cand m-am dus cu dureri groaznice de ovare, imi spune ca nu am absolut nimic. Fara explicatii, fara cauze,,, nimic! Daca asistenta il intreaba "Si totusi de ce o doare?" se rasteste la ea si ii spune "De ce o doare? Pentru ca asa o doare". M-a lasat fara cuvinte...

Mai apoi, acum o luna, sora mea s-a prezentat cu dureri foarte mari, nu i-a dat tratament, nici explicatii, cica este bine!

Cand am nascut, era o fata in salon care nascuse si ea, insa asistata de acest doctor. O saptamana nu s-a miscat de dureri de cap si nimeni nu  facea nimic, intrucat minunatul doctor nu a dat instructiuni in acest sens, fisa fetei ramanand goala!

Candva a fost un medic bun! Insa din prea mult bine, a uitat sa fie OM si sa isi faca datoria fata de juramantul depus!

In ce tara traim dragii mei? Totul este controlat politic si ei profita pentru ca sunt ajutati!

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking