Multi ani fericiti si inspirati! - Pledoarie pentru prietenie

Postat de klausenburger in Bucataras eFeminin
3 Ian 2012
Multi ani fericiti si inspirati! - Pledoarie pentru prietenie

Incep anul cel nou si aici, si pe blog, dorindu-va sa fiti fericite si inspirate sau, dupa caz, fericiti si insipirati, Sa va bucurati de noroc si zile senine, de relatii armonioase si pline de semnificatie.

In fiecare inceput de an obisnuiesc sa-mi iau jurnalul si sa imi imaginez traseul de viata pentru cele 300-si-ceva de zile care se aliniaza in fata oricaruia dintre noi. Am ajuns si la capitolul blog, cu care marturisesc sincer ca nu prea stiu ce sa fac. 

Trecand prin blogosfera culinara am vazut si suparari mari, si acuzatii de furturi, si abandonuri ca urmare a acestor suparari, si frustrari, bisericute si bisericute alcatuite ca in viata, de reguli greu de cuprins in cuvinte pentru ca poate fac parte dintr-o chimie a senzatiilor nascute intre oameni. 

Si totusi, din lista de bloguri culinare pe care obisnuiam sa o urmaresc, mai bine de jumatate par a fi abandonate, sau oricum n-au mai fost actualizate in ultimele 4-6-12 luni ori, - ca in cazul acestui blog - au fost actualizate sporadic. Am sesizat ca exista  cateva asemanari intre aceste bloguri: le lipsesc comentatorii, dar au o lista relativ constanta de cititori; lipseste oarecum interactiunea desi nu sunt lipsite de creativitate. Par a fi de regula oameni carora nu le-a lipsit creativitatea, ci prietenii. 

Nu-mi doresc sa devin patetica. Dar mi-as dori in 2012 pentru spatiul virtual culinar sa fie un an in care creativitatea sa fie mai la ea acasa. Mi-as dori sincer ca in 2012 sa fim mai mult noi insine, sa cream mai mult, mai bine, sa apreciem mai mult eforturile celor din jurul nostru, sa ne respectam mai mult, sa avem curajul sa ne jucam in bucatarie cu riscul de a mai si gresi. 

La multi ani tuturor!

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking