Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune - Premiul categoriei Fel principal la concursul "Reteta Anului 2018"

Postat de Bucataras in Ustensile de bucatarie
19 Feb 2019
Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune - Premiul categoriei Fel principal la concursul "Reteta Anului 2018"

Zilele care par ca au prea putine ore, provocarile cotidiene din ce in ce mai complexe, toate acestea ne duc spre un ritm de viata mai alert. In cautarea unor solutii menite sa ne usureze munca, mai ales in bucatarie, e bine de stiut ca avem alternative bune si de calitate.

Ce faci atunci cand vii de la serviciu? Cauti sa pregatesti ceva de mancare, insa constati ca sunt alte cateva lucruri care asteapta sa fie facute.

Raspunsul e simplu: apelezi la un prieten harnic, Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune 

Un aparat performant care gateste in locul tau, repede si sanatos! Asa-i ca suna bine?

Un meniu care te cucereste:

  • 8 setari rapide de gatire: rice/risotto (orez), meat/stew (carne/tocanite), beans/chilli (fasole), yougurt (iaurt), poultry (pasare), dessert (desert), soup (supa), manual.
  • 4 moduri de gatire: rapida, slow cooking, saute si gatire la aburi.
  • Vasul este din aluminiu, fara Teflon, cu invelis care nu lipeste, special conceput pentru gatirea sub presiune.

Ciorba din afumatura cu zeama de varza

Cu Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune gatesti mai sanatos si mai rapid, carnea este mai frageda, iar ingredientele isi pastreaza valorile nutritive si vitaminele. Astfel, tu te bucuri de o masa sanatoasa si gustoasa, fara efort. In tot acest timp, poti face alte lucruri fara grija supravegherii oalei cu mancare de pe foc.         

Ficatei de pui cu ardei copt

Mai mult, functia de “Pastrare la Cald” te va ajuta enorm in bucatarie, deoarece dupa ce programul de gatire s-a terminat, functia Keep Warm se activeaza automat si mentine mancarea calda.

Iti recomandam si reteta de Varza a la Cluj

Multicooker-ul Crock-Pot cu gatire sub presiune iti ofera o paleta larga de alegeri, astfel ca pana si in zilele in care nu ai inspiratie vei gasi solutia potrivita si vei obtine un rezultat delicios. Cu atat de multe setari din care poti alege, gatitul devine o placere! Anul acesta, Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune se regaseste printre premiile spectaculoase ale celui mai vestit concurs al anului, Reteta Anului 2018.

Mai multe retete recomandate pentru tine si familia ta, gasesti AICI!

 

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking