Ninge la Predelut,

Postat de medioto59 in Bucataras hai hui
13 Dec 2010
Ninge la Predelut,

Predelutul  este de un alb imaculat.Ninge cu fulgi mici dar desi, deja stratul de zapada masoara cateva degete  iar  crengile copacilor   s-au adus din cauza greutatatii acesteia..Privind de la geamul Pensiunii Pinul, unde ne aflam,totul pare desprins dintr-un basm frumos.Ninge...............si este asa de liniste aici............din cand in cand , foarte rar, mai trece cate o masina  iar de -departe se mai aude latratul unui caine.Si ce frumos este luminat totul .Daca te aventurezi sa iesi la o plimbare , neaparat trebuie sa te imbraci bine , afara sunt -13 grade  iar zapada scartiie sub picioare.Iar cand sosesti inapoi din plimbare , bujorii rosii din obraz  ma face sa ma intorc in vremea copilariei.La pensiune ne incalzim fiecare cu ce vrea..............o tuica fiarta, un vin fiert, un ceai  ...............si bineinteles ca apoi ni se face o foame de lup.......in acordurile BZN-ului servim masa.....bucate alese si masa imbelsugata.

Gazda noastra..............nimeni altii decat nasii nostri scumpi si dragi.

Trebuie sa va spun  ca de 2 ani de zile de cand aceasta pensiune si-a deschis portile venim aici cu mare drag. In primul rand ca ne sunt tare dragi cei ce ne intampina , iar in al doilea rand pentru ca este o locatie calda, frumoasa , linistita ,primitoare .......ce mai , ne simtim tare,tare bine aici.

Mai jos va voi face cunostiinta cu aceata pensiune prin intermediul fotografiilor . Pensiunea se afla la aproximativ 2 km de Castelul Bran iar privirea te duce atat spre Muntii Piatra Craiului cat si spre Bucegi.Este minunat...................si este minunat in orice anotimp.

Detalii pe http://www.infopensiuni.ro/predelut/pensiunea-pinul

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking