NOU LA TV PAPRIKA – Antonio si Michael in Bucatarie

Postat de Bucataras in Cu de toate
15 Oct 2019
NOU LA TV PAPRIKA – Antonio si Michael in Bucatarie

Televiziunea TV Paprika, una din preferatele noastre în materie de sfaturi de gătit și inspirație pentru rețete, lansează din 15 octombrie o nouă producție locală cu îndrăgitul Antonio Passarelli.

Simpaticul chef Antonio nu va fi singur de această dată, ci însoțit chiar de fiul său, chef și el, Michael Passarelli. Cei doi sunt gazdele noi producții, o emisiune de 10 episoade a câte 30 de minute, produsă și difuzată de TV Paprika de luni până vineri de la ora 21:30.

Distracția, glumele și buna dispoziție sunt atributele celor doi chefi, care îi vor ține alături de ei pe telespectatori, iar rețetele pe care le prezintă în fiecare episod sunt de-a dreptul delicioase și ușor de preparat de către oricine dorește să le încerce.

Antonio Passarelli se află în țara noastră de aproape trei decenii, iar Michael, după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. Într-un interviu acordat presei, Michael a lăudat legumele din țara noastră pentru diversitatea și gustul lor.

Urmând calea tatălui său, după ani de călătorii, studii și experiență în Europa, Michel vine în România pentru a-și fructifica cunoștințele în noua emisiune a postului TV Paprika. Emisiunea lor este o dovadă vie a faptului că generațiile diferite pot fi compatibile. Obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și diversitatea bucatelor, care pot fi inspirate din aceleași surse de amintiri, bazate pe o puternică relație tată-fiu.

Când Michael a venit prima dată în România, n-a scos un cuvânt în românește timp de 8 luni de zile, apoi

Din 15 octombrie, haideți pe TV Paprika pentru o porție de bună dispoziție și mâncare delicioasă!

 

 

 

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking