Nu m-as fi putut gandi ca pot iubi asa mult un caine

Postat de babi5 in Cu de toate
18 Iun 2013
Nu m-as fi putut gandi ca pot iubi asa mult un caine

 Fata mea cea mare  iubeste  animalele intr-un mod exagerat ,ziceam eu ,si in mod deosebit ciini .Acum am ajuns sa o inteleg  .Aduna toti maidanezii care-i intilnea pe strada .

La un moment dat la ea in curte era  crescatorie  de ciini .. si parca de multe ori ma suparam pe ea ,fiindca ii plantam flori  si cind erau  gata inflorite nu mai existau .  Si am zis ca nu o sa mai judec pe nimenea ,fiindca o  sa ajungi mai devreme sau mai tirziu   sa treci prin situatie . fiindca asa este rinduit ca sa poti intelege ..

Acum 1,6 ani  ,era  in luna Ianuarie anul 2011, nepotul meu cel mare mi-a adus un catelus (un ghemotoc de blana negru )care avea doar 2 saptamini .. imi zicea "Mala te rog sa-l tii pina in Primavara si pe urma il iau  inapoi numai sa treaca Iarna " Si asa a inceput povestea cu Rokyta al meu . Nopti nedormite ,invatal sa se ceara afara ,suparari cu sora mea cind a inceput sa mai creasca ca rontaia tot ce prindea in cale . Du-l la medic ,deparaziteaza-l ,fa-i vaccinurile la zi alege-i mincarea potrivita . Si asa a ajuns sa faca parte din viata mea ,asa de tare m-am atasat de el incit nu concep sa-l mai ia nimeni de linga mine .. Este foarte inteligent si ne iubeste neconditionat . In iarna asta am facut o viroza foarte urita am avut febra si nu m-am put misca din pat >El saracutu nu s-a miscat de linga pat cind vedea ca nu deschid ochii cu labuta imi dadea pe cap dar o facea cu atita inteligenta incit sa nu ma deranjeze .. Acum inteleg pe toti crescatorii  de animale si ciini .Si  aici  as putea  sa adaug citeva versuri din melodia  doamnei Inela Prodan  "Din bucata mea de pinie ,am crescut un om si-un ciine ,cinele ma recunoaste ,omul nu ma mai cunoaste "Morala : Nu  judeca   ca sa nu fii judecat "

IUBITI   APROAPELE   SI ANIMALELE  DEOPOTRIVA..

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking