O zi frumoasa

Postat de reisnaor_2006 in Bucataras hai hui
4 Iun 2014
O  zi frumoasa

            Ieri am avut o zi cu mult soare si voie buna.Am luat o pauza de la freamatul cotidian si am urcat in munte.Este foarte aproape de noi si nu profitam de frumusetea naturala.Ne-am luat prietenii si copii,am urcat in masina si am inceput aventura.

              Din orasul Sebes am plecat la ora 09 dimineata,am trecut prin Petresti,Capalna unde nu putem sa nu ne aducem aminte de Fetele de la Capalna,Sugag o zona foarte frumoasa cu oameni calmi si modesti si ne-am indreptat catre barajul de la Oasa,un loc de vis.

             Am urcat in munte pe drum forestier,plin de copaci si verdeata,soarele isi facea loc printre frunzele copacilor si ne mangaia fata dandu-ne pofta de viata.Am trecut pe la Poarta Raiului,un loc feeric.

             Si am ajuns la Cabana Sureanu.Un loc frumos ,curat,plin de verdeata,un cadru de vis.Am intalnit aici cativa prieteni si cei care se ocupa de cabana.De la cabana pana la la Vf. lui Patru mai aveam 1-2 ore de mers,dar ne-am oprit aici.

             Am intrat in padure,ocolind cabanele de la Sureanu si am ajuns intr-un loc unde eu il numesc Raiul pe pamant,un loc de unde nu ai vrea sa mai pleci Iezer Sureanu.Nu va pot descrie in cuvinte cata frumusete,aer curat, verdeata,o apa limpede cum nu am mai vazut pana acum,dar va las pozele sa vb pentru mine.

           Am poposit mai mult timp si am admirat pe rand toate frumusetile naturale si am plecat cu parere de rau ca ne despartim de acel loc minunat,dar cu promisiunea ca vom reveni.Pe drumul catre casa ne-am oprit pe Barajul de la Oasa,am facut poze,am mancat inghetata si am coborat mai injos la un gratar.

          A fost o duminica frumoasa,cu aer curat si multa verdeata.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking