Ornam Bradul de Craciun - o noua editie speciala a celui mai frumos joc al anului

Postat de Bucataras in Concurs
6 Dec 2018
Ornam Bradul de Craciun - o noua editie speciala a celui mai frumos joc al anului

Dragii mei,

Pentru ca ati fost cuminti, Mos Nicolae va aduce o jucarie frumoasa, pe care stiu ca o asteptati cu nerabdare (ca asa sunt copiii) 

A venit din nou vremea sa ornam bradul Bucataras, activitatea noastra preferata in preajma sarbatorilor de iarna pe cel mai vesel site culinar, care ne face sa simtim ca ne apropiem de sarbatorile pline de bucurie ale Craciunului.

Iata detaliile din acest an!

Va amintesc care sunt regulile jocului nostru frumos din preajma Craciunului:

Pana la sfarsitul zilei de 24 decembrie 2018, va invit cu drag:

  • sa cautati printre paginile site-ului decoratiunile care vor impodobi bradutul
  • sa raspundeti la intrebarile despre site-ul Bucataras, din continutul lui sau despre membrii comunitatii, cea mai vesela si mai frumoasa comunitate online
  • puteti verifica cate ornamente ati gasit in sectiunea APLICATII (accesabila pe peretele vostru, dupa logarea in contul Bucataras.ro)

Sunt 14 decoratiuni de Craciun care va asteapta sa le descoperiti. Toti cei care veti reusi sa raspundeti corect la 14 dintre intrebari pana la sfarsitul zilei de 24 decembrie, veti gasi pe 25 decembrie sub bradutul virtual un codouas cat se poate de real, pregatit cu mult drag de Mos Bucataras!

Ca de obicei, ramane surpriza pana in dimineata de Craciun in ce consta cadouasul, cand puteti deschide pachetul lasat sub brad, cu doar un click . Uneori Mosul aduce bucatarasilor cuminti galbeni, alteori pachetele, de fiecare data daruite din suflet, pe care sunt sigur ca o sa le primiti cu bucurie si in acest an. Important e sa ne distram si sa ne simtim copii, micile daruri simbolice fiind doar pretexte pentru acest lucru.

Si anul acesta, MOSUL VA SURPRINDE CU CEVA NOU si FRUMOS! 

Continuam traditia inceputa anul trecut prin a adauga si un PREMIUL SPECIAL, in afara de premiile descoperite sub brad. Primii 100 de bucatarasi care rasfoiesc cele mai multe pagini de pe Bucataras.ro pana pe 25 decembrie (perioada impodobirii bradutului) descopera GLOBUL DE ARGINT si intra in tragerea la sorti speciala pentru castigarea unui cadou special... de argint , un frumos colier sub forma de inger pazitor .

Cei mai harnici cautatori prin paginile Bucataras.ro vor primi prin email confirmarea ca au descoperit Globul de Argint. Tragerea la sorti si anuntarea castigatorului Premiului Special vor avea loc pe 31  decembrie 2018.

Dar cel mai frumos cadou dintre toate ramane tot sa zambim, sa aducem mai aproape atmosfera de sarbatoare care se apropie si sa ne inseninam gandurile.

Va urez spor distrat si la ornat bradutul, dragi copii mari, bucatarasi frumosi si jucausi!

**************************************************************************************************

CASTIGATORUL PREMIULUI SPECIAL

Ho, ho, ho, voinicii mei harnici! Mos Bucataras s-a inzapezit putin, dar nu putea trece anul fara anuntul castigatorului Globului de Argint. Dintre cei 100 cei mai harnici cautatori printre paginile Bucataras.ro, norocoasa castigatoare din acest an a premiului special a concursului Ornam bradul de Craciun este Din Laura Maria!

Felicitari, draga noastra Laura, sa te bucuri de cadoul tau si sa il porti cu drag si cu gandul la Bucatarasul cel vestit! 

Sarbatori frumoase in continuare, dragii mei bucatarasi! 

 

 

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking