Oul gigant

Postat de Doinavar in Cu de toate
8 Feb 2013
Oul gigant

Avem in gospodarie doua gaini. Am avut si un cocos, Dar era mare, mare si rau, rau. Le calca pe saracele gaini de numa'. Si fugea dupa mine prin curte, ca sa ma ciupeasca! Pana la urma l-am dat unuia care creste gaini.

Gainile mele fac oua mari, deobicei. Prima le face mai inchise la culoare. A doua, insa, le face mai mari intotdeauna. Acum trei luni mi-a facut un ou foarte mare, am crezut ca mai mare nu se poate. Dar acum cateva zile s-a intrecut pe sine, nu mi-a venit sa cred.

La cantarul de bucatarie pe care il am, oul "bate" pe la 250 grame! Bine, cantarul nu este de precizie, dar cam pe acolo e. M-am gandit imediat la Guinness Book, am scris la Stirile ProTV, dar nu i-au interesat. Nicio problema, ei au ceva de pierdut, nu eu. Eu am gaina fermecata, nu? :)

Si cand ma gandesc ca, nu cu mult timp in urma, i-au cazut toate penele, statea bleaga si nu manca deloc. Dar si-a revenit, draga de ea, si acum este o mandrete de gaina! Cand am fotografiat-o, am vazut ca au aparut ghioceii in gradina. Fetelor, la Timisoara vine primavara!

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking