Pachetelul vesel

Postat de Bucataras in Concurs
24 Sep 2015
Pachetelul vesel

Scoala a inceput, iar amintirile despre pachetelele pentru scoala pregatite cu frenezie si inventivitate s-au cam estompat. Bucataras te invita sa iti demonstrezi din nou talentul de artist al pachetelelor.

Chiar daca nu ai vreun prichindel cu ghiozdan, iti poti dovedi maiestria cu orice alt tip de pachet pregatit cu grija pentru cineva drag sau, de ce nu, chiar pentru tine :)).

Asa ca va invit ca intre 24 septembrie si 4 octombrie sa postati retete cu orice fel de pachetele posibile, stiu eu ca va pricepeti la asta ;).

Pe 5-7 octombrie :) ii voi anunta pe cei 3 castigatori ai unui alt fel de "pachetel" dragut de la prietenii de la Kotanyi: o boneta frumoasa (ca cea a maruntelelor), un set de condimente si o tableta de ciocolata imeeensa ;).

Atentie! Ca sa stiu ca vrei sa iti inscrii reteta la concurs te rog sa adaugi in introducerementiunea: "Pachetelul vesel "

Mult succes!

Update: Au "pachetit" cu spor si au castigat la randul lor cate un pachetel dragalas de la Kotanyi urmatoarele bucatarase, le rog sa faca un pas in fata :))

Pungasa_Rogue
CameliaComan
caroline

Felicitari!


Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking