Pensiunea Valea Sipotului

Postat de Bucataras in Bucataras hai hui
17 Mar 2012
Pensiunea Valea Sipotului

 Vroiam sa mergem cu gasca un week end intr-un loc relaxant. Initial, ne-am rezervat in Moroieni, pe internet, 3 camere intr-un complex turistic, al carui nume nu-l voi da. Proprietarul parea un om ok din discutiile prietenilor mei telefonice. Insa cind am ajuns acolo socoteala din tirg nu s-a potrivit cu cea de acasa :(. Asa ca am pornit spre Sinaia, tinind cont ca intre Moroieni si localitatea de pe Valea Prahovei nu-s decit 18 kilometri.

Dupa vreo 6 km parcursi, atentie la satul Glod, unde trebuie sa conduceti cu atentie deoarece multi copii rromi se joaca pe carosabil, am descoperit o pensiune de 4 stele: Valea Sipotului. Am oprit timizi si am intrat sperind ca va fi locul ideal pentru un week end! Pensiunea a fost deschisa publicului pe 1 decembrie 2011. Am fost intimpinati cu zimbetul pe buze si multa amabilitate. Ni s-au aratat camerele, restaurantul si sala de joaca a copiilor. Sala de joaca e putin spus. Practic, un etaj intreg continea o sala frumoasa de conferinte si una de relaxare cu banda, bicicleta pentru fitness, iar pentru joaca un hochei, o masa de ping-pong, o masa de biliard, o consola play-station si multe altele pentru copiii mai micuti. Plus fotolii in care parintii sa stea relaxati la o cafeluta si o carte buna!

Am ramas si n-am regretat nici un moment. Cazare excelenta, mincare super si multa atentie din partea personalului, tinar si zimbitor. Chiar n-am dus lipsa de nimic. Acum ne-am distrat in zapada din belsug, am vizitat mica lor ferma si ne-am promis ca vom reveni cind va inverzi padurea!

Mai jos iata o galerie foto de acolo si citeva date utile.

Pretul camarei duble era de 120 lei pe noapte in week end (in cursul saptaminii era mai ieftin), cu mic dejun inclus!

Citeva preturi de la restaurant:

Ciorba de zarzavat 4 lei, ciorba de vacuta 5 lei, ciorba de fasole cu afumatura 6 lei, ciorba de burta 7 lei

Spaghete bolognese 14 lei, Saramura de crap cu mamaliga 18 lei, Pomana porcului la ceaun cu mamaliga 25 lei, Tigaie picanta 23 lei, Pastrama cu mamaliga 22 lei, garnituri 3-5 lei, salate 3,5 lei

Oua ochiuri (portie de 2) 3,5 lei, omleta cu sunca si cascaval 5 lei

Vinul casei (Recas) 10 lei carafa de 1/2 litri, palinca 4,5 lei 50 ml, 5 lei bauturi racoritoare 250 ml, 10 lei fresh 250 ml

Mere coapte cu inghetata 10 lei, Papanasi 7,5 lei, Clatite cu diverse umpluturi 5 lei, Placinta casei cu brinza 6 lei (ne-a facut o tava special pentru noi si a fost senzationala!)

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking