Pentru pasionatii de gastronomie

Postat de alinutza1983 in Bucataras in oras
15 Oct 2010

 Ce faci cand esti pasionat de gastronomie, ai calatorit si ai mancat prin toate colturile lumii si dispui de un minimim de capital pentru o afacere in domeniu? Prima tentatie ar fi sa iti deschizi un restaurant. Raluca Ichim a avut alta idee insa - cursuri de gatit pentru pasionati.

 

Preturile cursurilor pornesc de la 150 lei de persoana si merg pana la 290 lei, in functie de notiunile prezentate, preparatele gatite si dificultatea meniului realizat. De exemplu, un " morning cooking " tematic cu sushi , de 90 min , ce are incluse degustarea, racoritoarele , cafeaua si brosura cu retetele prezentate costa 160 lei, in timp ce un curs de weekend de 3 ore, unde clientii invata sa pregateasca diferite meniuri sofisticatw, precum supa de sparanghel cu scoici si lavanda , antricot de vita, cartofi macaire cu trufe , hribi si mojo verde si mousse de ciocolata alba cu masline negre, incluzand de asemenea , degustarea, racoritoarele, cafeaua, vinul si brosura, ajunge la 290 lei. Fiecare cursant care aduce cu el un al doilea beneficiaza de o reducere. De asemenea, exista posibilitatea incheierii inor abonamente, cu discount fata de pretul initial.

 

Bucatarul- profesor este chef-ul Daniel Wendorf; acesta nu are o misiune tocmai usoara, deoarece multi dintre clienti, desi amatori in arta gatitului, au notiuni de gastronomie, bloguri culinare, au calatorit si au participat la cursuri asemanatoare in strainatate, astfel ca Daniel trebuie sa ii surprinda mereu cu lucruri noi, sa le dezvaluie " secrete" , sa le propuna retete inedite.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking