Pierdut virginitate . O declar nula .

Postat de Mutulica in Cu de toate
27 Apr 2012
Pierdut virginitate . O declar nula .

E inceput de minivacanta si trenurile au fost luate cu asalt .

Dis de dimineata , pe cand noaptea se ingemaneaza cu ziua ,  ma strecor intr-un tren plin cu tineri. Brrr , sunt multi si hotarati ! Astia nu-s ca cei de altadata, care beau  din teribilism, nonconformism si ca expresie a bucuriei de a trai .

Betiile transmiteau un mesaj frumos precum o fronda , erau o eliberare de sub jugul unei societati ce vroia ca toti oamenii sa fie asemenea clonelor. Pentru cei din tren  alcoolul e  cel mai frumos lucru si  beau ca si cum dimineata asta ar fi ultima din viata lor!

Trec prin mai multe vagoane in cautarea unui loc cat se poate de  linistit , in situatia data . Gasesc o gasca de tineri cuminti  ce par la prima escapada a vietii lor. Sunt hiperdezvoltati , grasuti ,datorita consumului de alimente  umflate cu hormoni de crestere , dar sunt frumosi , pentru ca tineretea e frumoasa . 

Din grup iese in evidenta o tanara inalta si voinica ,  ce nu precupeteste niciun efort pentru a fi in centrul atentiei. Colegele mele de liceu nici macar in clasa a XII–a nu erau atat de dezvoltate, dar rasul cristalin o tradeaza ca  este o copilita. Bea bere cot la cot cu prietenii din gasca, barbateste , disimuland  greata. Din cinci in cinci minute merge la veceu impreuna cu o prietena la fel de hiperdezvoltata pentru varsta ei. Se zbantuie dupa o muzica imaginara si mie imi rasuna in urechi un cantec frumos, dar care, altadata, a facut mult rau altor fete de varsta sa :

"Libera la mare stau cu tine la soare

Ne iubim pe nisipul fierbinte

Nu mai sunt o fata cuminte ... "

Dupa un timp, alcoolul le domoleste rasetele si zgomotul facut de grupul tinerilor  este acoperit de zumzetul  navetistilor .

Vor ajunge la prima ora pe plaja  si...vor vomita. O vor lua-o de la inceput , spre seara . Si sunt patru zile  pline de astfel de nazdravanii. Sa dea Domnul ca etnobotanicele sa nu-si faca aparitia 

Tanara copilita, plecata de acasa cu hotararea ferma de a  scapa de virginitate,  pentru a nu mai fi de rasul clasei ,  se va intoarce usor blazata, cu cateva cicatrici pe suflet si va raspunde la intrebarea infiorata a singurei virgine  dintr-o clasa de fete: ”nu pot sa-ti spun cum a fost, pentru ca am vomat inainte si dupa ”.

Bieti ingeri cazuti !

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking