Prepararea usturoiului marunt

Postat de mihaelar63 in Tipsuri
30 Noi 2012
Prepararea usturoiului marunt

  Curat maciulia usturoiului de un strat de foi si de mustatile [ radacinile uscate ].Le spal  si tai 1 centimetru  capetele opuse radacinii . Caciuliile de usturoi se fierb in supa-ciorba , sos , sau  in ce preparat doriti . Usturoiul poate fi pus astfel  si la copt .

 La sfarsitul prepararii se scoate si se lasa putin sa se raceasca si se apasa energic bucata de usturoi dinspre baza spre capetele taiate . Automat  va esi o pasta de usturoi pe care o puteti incorpora in preparatul dorit .  E de tinut cont ca gatit astfel , usturoiul va fi prietenos cu cei care  trebuie sa tina cont de o anumita dieta[ nu agreseaza mucoasa gatrica ]  .

 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking