Presto pizza pentru petreceri reusite

Postat de Bucataras in Restaurante
27 Mai 2019
Presto pizza pentru petreceri reusite

Sezonul petrecerilor este in toi, iar daca esti de partea cealata a baricadei si trebuie sa organizezi o  petrcere cu siguranta nu poti fi cea mai linistita persoana. Fie ca vorbim de locatie sau invitati, tu probabil trebuie sa te ocupi de toate. Insa, cel mai important aspect la care toata lumea va fi atenta este mancarea, desigur. Pentru a pastra totul cat mai simplu este important sa alegi ceva ce stii ca le-ar placea tuturor asa cum este pizza.

Daca organizezi o petrecere acasa pentru ca este ziua ta de nastere, vrei sa iti scoti prietenii in oras pentru ca ai absolvit sau vrei sa sarbatoresti o logodna Presto pizza este cel mai bun loc. Aici gasesti cea mai buna pizza Bucuresti si mai mult de atat tot aici gasesti pizza non stop pentru oricat de tarzii ar fi petrecerile.

Daca organizezi o petrecere acasa tot ceea ce trebuie sa faci este sa suni la 0219220 sau *9220, iar pizza iti va fi direct livrata la usa ta. Desigur, in prealabil ar fi bine sa iti faci o lista cu ce pizza prefera fiecare invitat. Avantajul Presto pizza este acela ca orice pizza poate fi modificata si chiar poti face o pizza de la zero. Poti scoate sau adauga ingrediente fara nicio problema. Daca ai invitati care nu vor pizza, le poti da site-ul www.presto-pizza.ro si de acolo isi pot alege paste, salate, gratar, garnituri, strips&ribs, burgeri, dulciuri, bauturi si chiar preparate de post. Daca prietenii tai vor veni cu cei mici nu ai de ce sa iti faci griji pentru ca pe site sunt disponibile meniuri special create pentru copii si chiar mici figurine cu care cu siguranta ii vei surprinde.

Cu Presto pizza nu ai de ce sa iti faci griji in privinta unei petreceri, cu ajutorul echipei Presto vei putea multumi pe oricine.

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking