Puncte de vedere: Daca!…

Postat de Mutulica in Cu de toate
26 Mar 2017
Puncte de vedere: Daca!…

 “Daca ar avea fiecare familie macar trei copii, unul pentru tata, unul pentru mama si celalalt pentru tara si biserica, atunci nu ne-am mai imputina", a spus IPS Andrei Andreicuţ.

 

Sa-i spuna cineva ca suntem in secolul XXI si ca , mai presus de  vorbele frumoase, de adevarurile dureroase si limbajul de lemn,   e dreptul fiecarui om la o viata decenta care nu poate fi traita de multi  in Romania nici macar cu doar doi copii ?

Angajatorii si formatorii de opinie sunt revoltati pe tinerii nostri care nu vor salarii romanesti si prefera sa emigreze.Oare acesti indignati au incercat macar sa traiasca dintr-un salariu romanesc ca sa vada si ei la ce le cer sa renunte celor ce au viata inainte? Oare cei ce mananca atata  rahat pe bani multi au trait  si muncit macar o luna de zile in conditiile din Romania? Si nu ma refer doar la a munci in sistem privat ! As vrea sa-i vad proaspat angajati intr-o societate de stat, falimentara sau nu, sa faca munca cea mai grea si mai mizerabila (pentru ca la noi se modernizeaza doar nivelul de trai al politrucilor si stapanilor de toate soiurile) sau sa aiba un loc caldut unde sa taie frunze la caini si apoi sa se intrebe ce e mai bine: sa traiasca(vorba vine!) in Romania pe bani  putini, sau sa munceasca in alta tara din greu, dar pe bani adevarati?

Daca am avea conducatori care sa tina cu poporul! …

Foto

 

 

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking