Racoreste-ti vara cu noul NESCAFE Frappe cu aroma de Gianduia!

Postat de elenadumitrascu in Bucataras FoodPR
21 Iun 2012
Racoreste-ti vara cu noul NESCAFE Frappe cu aroma de Gianduia!

Intensitatea si rafinamentul ciocolatei cremoase se imbina perfect cu  savoarea alunelor de padure pentru a crea gustul unic de Gianduia pe care il vei savura in zilele calduroase de vara.

“Tinerii isi doresc sa incerce ceva nou in fiecare zi, sa aiba parte de experiente cat mai diverse si dinamice pentru a invinge plictiseala. De aceea, lansam un nou sortiment in segmentul de  Frappe: NESCAFE Frappe cu aroma de Gianduia - un produs unic in  categoria mixurilor de cafea, care raspunde gusturilor tot mai variate ale consumatorilor, fiind un aliat perfect pentru zilele toride de vara.”, declara Andreas Kouroumalis, Beverages Business Manager Nestle Romania.


Indiferent cand alegi sa bei un pahar de cafea NESCAFE Frappe cu aroma de Gianduia este o modalitate simpla si rapida de revigorare pentru orice moment.

“Vara inseamna distractie si intalniri zilnice cu prietenii pentru a discuta planurile de vacanta sau a pune la cale urmatoarea petrecere. Iar un pahar de cafea NESCAFE Frappe cu aroma de Gianduia este solutia perfecta pentru a petrece mai mult timp impreuna si a ne binedispune in fiecare zi, fiind in acelasi timp o bautura delicioasa.”, afirma Sinziana, 23 de ani, studenta.

Ia un pliculet de NESCAFE Frappe cu aroma de Gianduia si adauga 150 ml apa rece pentru a obtine o bautura perfecta. Adauga si doua-trei cuburi de gheata atunci cand simti nevoia sa bei o cafea extrem de racoritoare in zilele calduroase de vara.

NESCAFE Frappe cu gustul sau de 3 ori bun va da tonul unei veri in care plictiseala nu isi are locul!

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking