Sabotorii dietei

Postat de SanatateAcasa in Dieta
11 Feb 2012
Sabotorii dietei

 

Tentatiile

Fie ca vorbim de dulciuri, de mancaruri grase, ori cocktailuri, fiecare avem o “sensibilitate”. Daca nu slabiti in timpul propus, s-ar putea sa nu fiti sinceri fata de voi. Renuntati la tentatii, alimente bogate caloric, de exemplu, fast-food, faceti curat in casa si aruncati toate aceste tentatii si respectati dieta pana la final.

Trisati

Din cauza tentatiilor, multi dintre voi, chiar daca nu vor sa recunoasca, mananca mult in timpul noptii, pur si simplu se furiseaza si mananca in exces, pe ascuns. Fie nu respecta portiile, si isi pun hrana de dieta, dar in portii mai mari decat cele slabilite. Cu alte cuvinte, nu exista destula ambitie, determinare pentru a duce dieta la bun sfarsit. Astfel de probleme apar de obicei la persoanele care au tinut multe programe de slabit, dar nu au obtinut si ce isi doreau. Cu alte cuvinte, lipseste increderea ca vor obtine rezultatele dorite de aceasta data. Iar din cauza multo insuccese, s-au obisnuit asa.

Lipsa somnului

Daca nu va odihniti suficient (7-9 ore per noapte) exista riscul sa luati in greutate. incercati sa va faceti un program, sa va culcati mereu la aceeasi ora, iar serile pierdute in club sa fie cat mai putine. Lipsa somnului nu numai ca se resime, dar se si vede, pierderea in greutate va fi anevoioasa.

Nu va hidratati

Hidratarea este esentiala in slabit. Asa ca, serviti zi de zi 8 pahare cu apa.

Va cantariti prea mult

Chiar daca nu pare sa aiba sens, cantaritul prea des aduce frustari. Deveniti tot mai stresati ca nu slabiti in timpul propus, iar asta mai mult va incurca. Nu va mai cantariti zi de zi, ci sa zicem, o data au de doua ori pe saptamana.

Si-acum fiti sinceri. Cand ati tinut dieta, ati respectat integral regulile?

 

 

sursa foto:http://www.sxc.hu/

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking