Satic, un colt de RAI- si-o intalnire de neuitat

Postat de RuxyRux in Cu de toate
19 Aug 2013
Satic, un colt de RAI- si-o intalnire de neuitat

 

 

 

Chiar daca am ajuns pe o ploaie nebuna, dupa un drum lung la pastravarie, cu emotii incredibil de mari, acestea s-au rispit destul de repede cand am gasit si am revazut la cabana prieteni dragi. De nedescris mi-a fost bucuria cand am imbratisat bucatarasii pe rand . Chiar nu puteam sa ratez asa o petrecere frumoasa! Povesti, plimbari, fotografii, imbratisari, vorbe la un pahar, gratar, foc de tabara( ca tare bine semana), maruntele dulci, catelus delicios, toate alaturi de prieteni de suflet! Cum sa nu spui daaaaaaa, a fost minunat!

Merisor drag si bun, om frumos, ai fost la mare inaltime cu tot efortul tau de a fi bine pentru toata lumea, si pentru asta iti multumesc, chiar esti o inimioara senzationala!

Buni scumpa mea, iti multumesc pentru tot, esti un om deosebit de drag si de frumos! I-ai spus lui Boss ca vreau sa i te rapesc? :))))

Miti scumpa mea, draga mami de maruntele, nici nu iti imaginezi cat m-a bucurat intalnirea noastra! Esti asa cum te-am perceput, o mami de nota 20! O prietena tare tare draga imi esti Adina , sa stii ca te admir mult!

Maruntelelor, sunteti cele mai delicioase si lipicioase fetite! Toata lumea va iubeste...si eu :)

Diuta, stii cat te indragesc deja si cred ca ai simtit cat m-am bucurat ca te-am cunoscut( chiar nu puteam sa mai ratez o data). Esti o doamna speciala , frumoasa si deosebita, si un sofer de Romania grozav!!!!! Jos palaria!

Gabytule scump, fata cu ochisorii senini precum cerul si cu zambetul bun si cald! Frumoasa si delicata, fina si sensibila....m-a incantat revederea noastra! Mi-era dor si de Mona si Danut...dar altadata sigur ii voi revedea :)

Cristinica mea draga, mami de zmei cu fata de copil frumos, m-am intrebat tot drumul cum de am ratat imbratisarea de la revedere? Unde eram? Ma bucur nespus ca ne-am reintalnit si sa stii ca abia astept sa iesim la o cafea cu povesti :) si poate-i unim si pe cei doi domni soti la o berica rece?

Laviii si prajiturile ei delicioase! O fata frumoasa si mult iubita de parintii ei dragi( ah si de prieten:) Ma bucur ca am reusit sa te cunosc si sa iti vad ochisorii frumosi nu numai virtual!

Parintii de Lavi au fost superbi! Sa fie sanatosi si sa se bucure de fiica lor mult iubita!

Pati, pustoaico!!!! Esti o frumoasa tare dragalasa, o finete de femeie cu trup de adolescenta! Bravo tie, ai o familie tare frumoasa si un baietel superb! Ma bucur ca te-am intalnit :) Te rog, asa sa ramai :)

Liliana, cred ca nu am apucat sa iti spun ce mult m-au fascinat ochiii tai draga mea! Blanzi, calzi, frumosi tare! Esti o femeie tare tareeee buna! Fericit Padre ca te are alaturi, v-a lasat DD un cuplu tare potrivit pe lume :)

Padre, raspandesti in jurul tau cu adevarat lumina si bunatate! Iti multumim! Numai un om cu har divin poate face acest lucru....binecuvantati sunt bucatarasii cu un asemenea Pastor :)

Vladimir, esti un Motanel, bun si sufletist :) Se citeste bunatatea pe chipul tau :) Sa fii sanatos si sa ne mai aduci afinata si peste 12 ani :) ca tare buna a mai fost!

Bya frumoasa fata, m-am bucurat mult sa te revad :) esti o draguta din toate punctele de vedere, iar alaturi de sotul tau deosebit te implinesti, ca sa nu mai vorbim de Sara :) e o dulceata :)

Ancutule drag! Tu chiar m-ai impresionat profund in cel mai deosebit mod! Esti delicioasa! Vorbareata, simpatica de n-am cuvinte, acum stiu cu cine seamana puiul tau frumos si sfatos!

Menaaaaa, scumpa si draga mea draga! Tu esti o bucurie! O bucurie de fata, buna de-o pui la rana si te vindeci pe data! Minunato, tare ma bucur ca te-am cunoscut :)

Tim! Esti o fata pe cinste! Dintr-o bucata, frumoasa si tare placuta! O companie incantatoare! E o placere ca te-am cunoscut! Sa va dea DD tie si Zanului tau drag, copii minunati! Vei avea alaturi un tatic extraordinar! Chiar m-a impresionat cat de mult iubeste copilasii :)

Mihaelaaaa R....tu esti un om senzational draga mea! Asa, de n-am decat cuvinte de lauda! Nici nu iti imaginezi cata placere si bucurie mi-a facut intalnirea si revederea noastra :) Esti toata o inima mare!

Speeer ca nu am uitat pe cineva :) si daca am uitat sa-mi fie cu iertare! Va imbratisez pe toti cu drag! Poze prea multe n-am( stiu ca poate vine si aparatul foto mult visat in dar candva :)) Si mai stiu ca vom avea de unde colectiona de-un album mare si frumos :)

 

Toti sunteti MINUNATI si va port in gandurile mele bune :)

Nu in ultimul rand, trebuie sa multumesc Bucatarasului Boss pentru ca a facut ca aceasta intalnire minunata sa fie posibila! :)

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking