Sfarsitul aventurierilor?

Postat de Mutulica in Cu de toate
16 Iul 2015
 Sfarsitul aventurierilor?

Urmariti ce se intampla in Grecia si o sa va dati seama ca Syriza a jucat la cacealma, nemtii au jucat sah anticipand toate mutarile iar Rusia si China sunt doar niste sperietori aratate cu scopul de a-i face pe sovaielnici sa accepte o U.E. in care deciziile nu se mai iau de catre fiecare stat in parte.

Zvarcolirile P.S.D.-ului, agitatia si curvasaria celorlalte partide de la noi ascund de fapt negocierile care se poarta in culise.Sper ca acestea sa nu includa si dreptul politicienilor de a fura in continuare primind sponsorizari in campania electorala de la afaceristii ce vor fi recompensati oficial cu lucrari publice, drept enuntat de catre politoloaga Mungiu-Pippidi. 

Eu am doar o singura speranta:dupa contactul cu civilizatia occidentala romanii sa-si dea seama ca pot fi superiori vesticilor daca renunta la politicieni si la organizatiile lor de tip mafiot: partidele. Ar fi inceputul sfarsitului pentru aventurierii care ne-au scris o mare parte din istorie si ne-au impiedicat sa traim mai bine.

Foto

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking