sfaturi practice

Postat de trifadalia in Cu de toate
19 Feb 2018
  • Puneti putina sare in tigaie inainte de a pune untura laincalzit. Aceasta nu va mai stropi in timpul prepararii. 
  • Frisca batuta isi pastreaza consistenta daca pentru fiecare 1/2 kg de frisca puneti si o jumatate de lingurita de gelatina.
  • lamaile raman multa vreme proaspete daca se acopera cu sare ori daca se tin intr-un borcan cu apa rece care se schimba zilnic.
  • Pestele se spala in apa rece dar nu se tine in apa. Daca este tinut in apa carnea sa absoarbe apa si nu se rumeneste frumos. 
  • dupa ce pestele a fost spalat, stergeti-l cu un prosop curat,ungeti-l cu zeama de lamaie, sarati-l si puneti-l la prajit in ulei incins.
  • laptele pus la fiert nu se va afuma daca se unge interiorul vasului cu foarte putin ulei.
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking