Solutii de ambalare si accesorii si capace din plastic potrivite pentru afacerea ta

Postat de Bucataras in Cu de toate
22 Feb 2021
Solutii de ambalare si accesorii si capace din plastic potrivite pentru afacerea ta

După cum ne-a demonstrat anul ce a tocmai a trecut, lumea nu se opreşte în loc pentru nimic. Chiar şi în cazul unei pandemii, când par că lucrurile s-au opri puţin în loc, doar pare.  Totul merge pe repede înainte, omul îşi vede de viaţă, natura îşi reia cursul natural şi uite uitam ce a fost rău şi ne îndreptăm privirea cu optimism spre viitor. Că tot am pomenit de pandemie, un lucru bun tot a ieşit şi din asta, oamenii şi-au dat seama cât de important este să îi protejeze pe cei din jurul lor şi astfel s-au îndreptat şi mai mult către tehnologie. Astfel, credem că şi România a făcut un pas important către digitalizare.

Dar atunci când comandam totul de pe internet, companiile au nevoie de stocuri de produse pe care să fie să le producă, fie să le transporte din alte oraşe sau din alte ţări. Prin urmare, aici pare şi una din cele mai des întâlnite probleme. Şi anume: în ce ne ambalăm produsele astfel încât să fie în siguranţă în mijlocul de transport, să fie uşor de manipulat, să ne protejeze produsele şi în acelaşi timp să fie durabile, accesibile ca preţ şi prietenoase cu mediul înconjurător. Şi uite aşa ajungem la cutii de ambalare şi transport, dar şi la accesorii si capace din plastic.

În cazul în care ai nevoie atât de soluţii de ambalare pentru depozitare, cât şi soluţii de ambalare pentru transport îţi recomandăm să verifici şi ofertele de pe Schoeller Allibert, o companie carede mai bine de 50 de ani s-a concentrate pe inventarea, proiectarea, dezvoltarea şi producerea unor soluţii de ambalare realizate din plastic care să poată fi returnate. Soluţiile propuse de aceştia sunt dedicate tuturor industriilor, dar accentual cade cu precădere pe agricultură, industria auto, industria alimentară şi de procesare a alimentelor, industria băuturilor, retail, producţia industrială şi servicii de pooling. Prin urmare, la ei vei găsi o gamă varia de produse de ambalare din plastic returnabile. Poţi opta atât pentru produse standard, cât şi pentru produse ce pot fi personalizate, vei beneficia astfel atât de o gamă de designuri moderne şi inovatoare, cât şi servicii proiectate la comandă. Astfel vei putea achiziţiona de la ei:

  1. Containere pentru încărcături grele:

 

·         Containere mari pliabile (FLC);

·         Boxpaleti rigizi din plastic;

·         Paleţi din plastic;

·         Containere IBC pliabile, pentru manipularea lichidelor;

·         Turnare centrifugală.

 

  1. Containere pentru manipulare manuală:

 

·         Cutii din plastic pliabile;

·         Lăzi din plastic pliabile;

·         Navete pliabile;

·         Containere Stivuibile;

·         Stack /Nest Containers;

·         Cărucioare;

·         Navete pentru băuturi;

·         Găleţi pentru produse periculoase – Certificate ONU.

Care sunt cele mai importante criterii pe care un sistem de ambalare şi transport trebuie să le îndeplinească? Te invităm să citeşti în continuare şi să le descoperi alături de noi.

  1. Să fie rezistenta, durabilă şi de calitate

Un container de plastic folosit atât la depozitarea, cât şi transportul unor mărfuri trebuie să fie în primul rând rezistent. Astfel acesta va reduce considerabil numărul produselor avariate în cazul unor posibile accidente. De asemenea, acesta trebuie să sigileze perfect conţinutul pentru a impiedica atât scurgerile cât şi sustragerile sau stricarea mărfurilor. Cutia de transport trebuie să protejeze mărfurile şi de factorii atmosferici, mai ales de umiditatea în exces, de şocurile mecanice, dar şi de scurgeri. Mai mul decât atât, o cutie de transport trebuie să permită circularea aerului pentru a împiedica stricarea produselor, mai ales în cazul alimentelor. Nu uita că o cutie de calitate, pe lângă faptul că ne va proteja conţinutul ei, îţi va aduce şi economii substanţiale.

 

  1. Să fie uşor de manipulat

Indiferent că vorbim de un container din plastic ce trebuie mutat dintr-o cameră în alta a depozitului, sau dintr-o ţară în alta, soluţia aleasă de tine trebuie să faciliteze manipularea atât la încărcare şi descărcarea ei din mijlocul de transport, cât şi atunci când este mutată doar câţiva metri. De asemenea, sistemul de ambalare şi transport trebuie să fie uşor de manevrat şi atunci când este gol.

  1. Să nu ocupe mai spaţiu decât este necesar

Lipsa spaţiului este o problemă des întâlnită într-un depozit, dar şi într-un mijloc de transport. Prin urmare trebuie să găsim soluţii prin care să gestionăm spaţiul disponibil într-un mod cât mai eficient. Astfel vom contribui atât la reducea costurilor, cât şi la protejarea mediului înconjurător (cu cât organizăm mai bine spaţiul dintr-un mijloc de transport cu atât mai mult vom contribui la reducerea numărului de drumuri necesare transportării mărfurilor necesare). Spre exemplu containerele cu pereţi laterali pliabili pe care îi găseşti la Schoeller Allibert ocupa extrem de puţin spaţiu la retur şi îţi permit o utilizare eficientă a spaţiului în mijlocul de transport, cât şi în depozit – unde containerele goale şi neutilizate pot fi pliate şi poziţionate unul peste celălalt.

  1. Să te ajute să identifici imediat conţinutul ei

De câte ori nu ai pierdut o mulţime de timp în încercarea de a ghici conţinutul unei cutii? Ei bine, o cutie din plastic îţi va permite vizualizare imediat a conţinutului. Iar unele containere îţi permit chiar etichetarea lor, pentru a şti imediat ce produse găseşti la interior.

  1. Să fie prietenoase cu mediul înconjurător
  2. Să fie accesibile ca şi preţ
  3. Să intri rapid în posesia lor
  4. Să le poţi personaliza.

Sunt multe criterii pe care un sistem de depozitare şi transport trebuie să le îndeplinească. Dar doar aşa poţi beneficia de economii substanţiale.

 

 

 

 

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking