Strainatate

Postat de angyb in Cu de toate
20 Iun 2012

Zilele trecute m-am dus din nou la medic pentru ca durerile pe care le am la stomac de vreo 3 luni continuua . Acum trei luni mi-a zis ca am intestinul umflat. Am facut dieta care mi-a dat-o: orez si morcovi fierti. Dupa 3 zile am sfarsit la urgenta pentru ca durerile erau mai puternice. Analizele care mi le-au facut ei nu au decoperit nimic .

M-am dus din nou la medicul meu de familie mi-a zis sa nu imi fac probleme ca imi va trece, sa continui cu dieta (mi-a dat voie sa mananc si cartofi fierti) Durerile s-au diminuat, dar totusi nu mi-au trecut .

Cum saptamana trecuta am avut din nou niste dureri puternice ca nu putem sa stau dreapta m-am intors la medic.

Mi-a facut trimitere pentru o ecografie abdominala. Cum in urma acestei ecografii a reiesit ca as avea fibrom si ovarele inflamate, mi-au dat o noua trimitere pentru o ecografie transvaginala.

Azi am fost sa fac si aceasta ecografie. Cand am ajuns surpriza, acelasi medic ginecolog care m-a consultat in urma cu vreo 3 luni intr-un laborator de analize si zise ca nu am nimic si totul este bine.

Dupa ecografie mi-a spus ca am cateva fibroame, dar nu trebuie sa imi fac probleme, doar ca am ovarele inflamate si ca trebuie sa imi consult ginecologul. I-am raspuns ca este el cel care ma consultat singura data cand am fost la ginegolog aici in Italia, a zis ca dupa o singura consultatie nu este el doctorul meu.

M-am intors din nou la medicul meu de familie si trimitere la un consult ginecologic .Trebuie sa ma duc in farmacie sa imi fac programare la ginecolog Daca ma trimite la acelasi care mi-a facut ecografie ce trebuie sa fac sa merg sau sa nu merg?

Ecografie abdominala :36.15 euro

Ecografie transvaginala :36.15 euro

Acum trebuie sa platesc si pentru controlul ginecologic si cu norocul meu sigur o sa sfarsesc la acelasi doctor care mi-a facut ecograful

Nu era mai simplu sa imi spuna de la inceput daca trebuie sa iau medicamente sau ce trebuie sa fac?

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking