Suflet de femeie

Postat de diaconta in Bucataras eFeminin
7 Mar 2013
Suflet de femeie

Pornind de la admiratia deosebita ce o port mamei mele,iubirea pentru surorile mele,caldura ce o simt stând de vorba cu prietenele mele,am apreciat întotdeauna Femeia,cu tot ceea ce reprezinta ea.

Un univers fascinant,misterios uneori,greu de înţeles dar la fel de indispensabil. Indiferent daca este mama,sora,bunica,sotie ori prietena ea va darui celor din jur iubire,bucurie,compasiune,libertate. Toate comorile din lume sunt ascunse în sufletul ei de femeie.Vom regasi în sufletul ei sensibilitate,putere si doza de nebunie care sa ne stârneasca interesul si admiratia,care sa ne determine sa-i fim alaturi. Oricât de fragila ar parea fizic,vom regasi curaj,încredere si tenacitate în actiunile sale. Jucausa,daruind mereu din fericirea ce-i inunda sufletul,bucuria din ochii celor dragi fiindu-i rasplata si putere de a merge mai departe. Femeia întotdeauna va avea capacitatea sa îndure greutaţile ce o napadesc ,dar rareori oceanul de lacrimi din suflet va curge pe obraz.

De multe ori sufletul îi va fi înecat în lacrimile propriilor decizii,decizii care mai mereu sunt luate uitând de sine,din iubire pentru cei dragi. Si pentru ca mâine sarbatorim în mod deosebit femeia,arătaţi-le dragostea si respectul vostru.Rasplatiţi-le zâmbetul si iubirea ce v-o poarta.Oferiti-le un zambet si vor rasturna lumea pentru voi.

La mulţi ani tuturor femeilor care fac parte din viaţa mea!!! La multi ani FEMEIE!!!!

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking