Suportul de condimente

Postat de Cristi_Roman in Ustensile de bucatarie
29 Apr 2010
Suportul de condimente

Fiindca stiti ca suntem pasionati de condimente (sotia + eu) atunci trebuie sa stiti ca in bucataria noastra exista nenumarate locuri in care condimentele se regasesc. Deschizi o usa, dai de ele, deschizi o usita dai de ele. Si tot asa.

Si din dorinta de a fi un pic mai organizati, in ciuda spatiului de puscarie pe care-l are bucataria noastra, ne-am luat de curand un spice rack (rastel/polita de condimente) inalt, cu 16 sticlute speciale in ele. E din otel, am dat €23 pe el, dar isi face banii.

Treaba tare e ca se si roteste, avand la baza un disc rotund care invarte restul obiectului. Sa nu credeti insa ca cele 16  sticlute au adunat toate condimentele. Nuuuu, doar a 10-a parte, cred . Capacul fiecarei sticlute este etans (conditie esentiala pentru pastrarea in conditii optime a condimentelor), iar sub capacul de otel se afla inca un dispozitiv de plastic, cu gaurele.

Voi aveti gadgeturi/rafturi speciale de condimente, sau va multumiti cu sticlutele gata cumparate in care se afla acestea?

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking