Supravietuitorul

Postat de Mutulica in Cu de toate
14 Iul 2015
 Supravietuitorul

Pentru tinerii procurori din zilele noastre este simplu sa faca pe incoruptibilii(cu conditia sa nu-l supere pe Big Brother) insa pe vremea tineretii sale daca ar fi fost la fel de naiv ca procurorul Panait astazi poate am fi avut doar o cruce in plus in cimitir dar el nu a fost atat de idiot si sfarsitul de drum pentru un idealist a insemnat inceputul marii sale aventuri.

Au urmat functii tot mai importante in aparatul de stat si de partid escaladate cu un zambet smecheresc in coltul gurii:chiar daca i se spunea „Micul” el stia secretele celor mari si crestea intr-un an cat altii in zece. Cu pasi repezi, a luat locul mentorului sau si pare sa nu se opreasca decat la Cotroceni sau la puscarie.

Indiferent care va fi punctul terminus al carierei sale a demonstrat deja cu prisosinta un instinct de conservare ce ar umili si un sacal. A fost in stare sa manance picanta mancare chinezeasca in ciuda interdictiei doctorilor de la Bruxelles pentru ca apoi satul de aceleasi restrictii sa incerce o dieta bazata pe vodca si a fost nevoit sa se opereze... la genunchi(are un stomac indestructibil, ce credeati!?)pentru ca s-a umilit a doua oara in viata sa fara folos. 

Nu cred ca si-a pierdut instinctele cel ce e in stare sa negocieze si sa vanda orice:pur si simplu este o fundatura a evolutiei, mai mult nu se mai poate! 

Foto

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking