Te iubesc, bucataras.ro

Postat de carmenvlad in Cu de toate
28 Ian 2011
Te iubesc, bucataras.ro

Dintr-o data erati atat de apropiati mie, atat de deschisi si prietenosi incat mi-am spus: “vreau si eu sa fiu alaturi de ei”. Si daca la inceput doar  frunzaream paginile site-ului, mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa fac parte din randurile voastre, sa va insotesc in calatoria culinara.

Vreau sa va multumesc din toata inima ca ati deschis usa bucatariei voastre, ca m-ati primit la masa incarcata de bunatati ca un oaspete de seama, ca stinghereala si nesiguranta cu care pasisem in casa voastra a disparut ca prin farmec, ca m-ati imbratisat la sosire si ca va purtati atat de frumos cu mine.


Sunt uimita de multitudinea si diversitatea de retete, de expunerea lor intr-o forma clara si accesibila si de prezentarea lor atat de originala, de numarul mare de bucatarasi care dau viata acestui site. As vrea sa evidentiez cateva nume, dar sincer cred ca daca am sa fac acest lucru voi nedreptati pe cineva si nu doresc.


Bucatarasilor, sunteti atat de priceputi (dar totodata atat de blanzi) incat ma simt rusinata de cunostintele voastre si emotionata de cuvintele in care va descrieti retetele.


Imi doream un loc prietenos, cu femei asemanatoare mie, care sa impartaseasca aceleasi pasiuni, care sa-mi destainuie secretele lor si alaturi de care sa-mi gasesc locul, femei puternice cu solide repere morale si cu respect fata de familie si de traditiile acesteia.


Si v-am gasit pe voi, femei frumoase si destepte. Femei care cred in valorile morale ale familiei, care duc mai departe bogatia de cunostinte obtinuta de la mamele, soacrele sau bunicile lor, femei care calatoresc si se intorc cu impresii si retete pe care ni la destainuie si noua, femei care muncesc, au grija de casa si familie, care au totusi timp sa intre pe site sa mai trimita o reteta sau sa vada ce mai fac cunostintele lor. Gasesti aici un bun simt si o curatenie sufleteasca incat te minunezi si te intrebi: este oare adevarat sau este o iluzie? Dar este adevarat. Este lumea minunata a bucatarasilor, cu retetele si pasiunile lor, cu veselia si trairile lor.


Nu vreau sa va nedreptatesc, domnilor, si o sa spun despre voi ca imi sunteti foarte dragi pentru curajul si maiestria voastra in ale bucatariei.

Nu pot decat sa va admir si sa va doresc sa fiti in continuare la fel de buni si priceputi. Sunteti precisi in descrierea retetelor, meticulosi si pedanti in ceea ce faceti. Se vede ca aveti rabdare si un deosebit simt artistic. Pai, desigur, cei mai buni bucatari sunt barbatii.    
Mai sunt multe de spus si nu vreau sa va plictisesc, asa ca ma retrag, nu inainte de a va  multumi daca ati citit articolul si de a va spune “va iubesc, bucatarasilor!” si va doresc numai bine si la cat mai multe retete.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking