Tigaia mea draga

Postat de alinutzika in Ustensile de bucatarie
27 Aug 2011
Tigaia mea  draga

Daca tot o folosesc in fiecare zi si am prezentat o gramada de retete preparate in ea, vreau sa va prezint mai bine aceasta tigaie arhicunoscuta....cu teste facute pe propria mea piele, nu doar vazute la tv...
Nu vreau sa fac reclama, mai ales asa pe gratis...:)))..dar poate careva dintre voi ar vrea sa si-o insuseasca si nu are curajul. Si eu am ochit-o de vreo 2 ani, dar numai acum i-a venit randul...:))

 

Deci...Tigaia se numeste Hot-pan, e electrica si e fabricata de firma Kaiserhoff. Aceasta e varianta originala, cea prezentata la tv .Mai este o varianta facuta de firma Victronic, dar e ceva mai mica si deh, ...nu e originala. Imitatia e imitatie..si nu am vrut sa risc. E si ceva mai ieftina.

Sunt foarte foarte multumita de ea. O am de 2 luni si am incercat in ea clatite, tocanite, cartofi pai, ochiuri, pizza, gratare, pancakes, turte, placinte, legume, chiftele, etc. etc.

Invelisul e antiaderent, din teflon, iar diametrul tigaii e de 38 cm. E foarte spatioasa, poti gati lejer in ea pt 4 persoane. Nu e adanca, are doar vreo 4-5 cm, dar e foarte lata si atunci eu prepar intr0o parte a ei carnea, in cealalta  garnitura sau coc mai multe clatite odata., etc.

De cand mi-am cumparat-o eu si-a cumparat si cumnata mea, vazand-o la mine si acum vrea sa-si ia si mama  si inca un prieten de familie. 

Se spala foarte usor, de fapt, se strege doar cu o carpa sau servetel umed, fara detergenti. Daca ramane cumva pe tigaie ceva negreala de la gratare, varsati putina apa in ea si porniti  tigaia; cand s-a incalzit apa, opriti tigaia si stergeti cu un servet. Nu ramane nici o urma!

Mie personal mi-a usurat foarte mult munca si  mi-am scos deja investitia prin uleiul economisit...:))..Oricum, am gasit-o la un pret ff bun---bineinteles, nu pe site-ul lor.....:))

Daca tot m-am decis sa incerc cat de cat sa gatesc sanatos, tigaia aceasta mi-e de mare ajutor!

Nu vreau sa va influentez sa cumparati sau nu, eu n-am nici un avantaj, dar, cine stie, poate cuiva ii sunt de folos experientele mele cu Hot-pan si poate are nevoie de niste sfaturi si sugestii concrete, nu abureli de la tv.......:))))))

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking