Tipuri de cuptoare profesionale de care ai nevoie in bucatarie

Postat de Bucataras in Ustensile de bucatarie
28 Apr 2021
Tipuri de cuptoare profesionale de care ai nevoie in bucatarie

Orice bucatarie profesionala care isi respecta clientii si formatul are nevoie de echipamente profesionale. Utilizarea unor astfel de echipamente are numeroase avantaje. In primul rand calitatea produselor este net superioara mai ales ca intr-un restaurant sau fast food lucrurile se misca foarte rapid si totul trebuie sa fie facut ca la carte rapid si eficient.
Cuptoarele profesionale sunt indispensabile pentru orice bucatarie care serveste profesional. Asadar, alegerea acestora joaca un rol important pentru un business de succes. In momentul in care vrei sa alegi un cuptor profesional trebuie sa tii cont in primul rand de tipul de business pe care vrei sa il faci. Poti achizitiona de la Techstore cuptoare de mai multe tipuri:


Cuptoare gastronomie


Acestea sunt cuptoarele cele mai frecvent intalnite in bucatariile profesionale. Sunt echipamente de top care reusesc sa ofere preparate foarte gustoase indiferent de forma si ingrediente. Sunt disponibile cuptoare gastronomie cu comenzi digitale, electronice dar si manuale ce folosesc procesoare puternice care permit utilizatorului sa faca setari de programe personalizate. In acest fel bucatarii pot sa puna la gatit rapid orice preparat apasand un singur buton.


Cuptoare cu microunde


In orice bucatarie este nevoie de un cuptor cu microunde. Chiar daca se spune ca acestea au efecte negative asupra organismului, impactul este mult prea mic ca sa fie luate in seama mituri. Cuptoarele moderne nu mai sunt o problema din cauza radiatiilor si au numeroase beneficii pentru care merita sa le ai in bucatarie. In primul rand sunt foarte usor de folosit si au numeroase programe rapide pentru diferite moduri de incalzire a preparatelor.


Cuptoare de patiserie


Pentru patiserie ai la dispozitie cuptoare speciale. Sunt foarte multe modele si varietati de cuptoare profesionale insa cele mai recomandate sunt produsele cu convectie, ce sunt dotate cu mai multe tavi. Acestea pot avea unul sau mai multe elemente de incalzire si dispun de numeroase functii suplimentare ce permit scaderea rapida a umiditatii in parametri optimi. Si aceste cuptoare au optiuni de control electronic, digital sau manual.
Acestea sunt doar cateva din tipurile de cuptoare disponibile pe site-ul celor de la Teschstore.ro. Dupa alegerea tipului de cuptor de care ai nevoie mai ramane o singura intrebare. Ce tip de alimentare folosesc?


Fiecare tip de alimentare are beneficiile sale. De exemplu, la alimentarea pe gaz cuptoarele se incalzesc rapid, nu usuca mancarea si sunt independente fata de alte surse de curent. De cealalta parte, cuptoarele cu alimentare electrica pot sa ofere un mix variat de moduri de gatit. Au potential rapid de coacere si uniformizare a preparatelor, temperatura se poate controla mult mai bine fara variatii de temperatura foarte mari. Pe langa asta, au si functii suplimentare ce permit gatirea a numeroase preparate in conditii optime, iar curatarea se face foarte usor chiar prin functia de autocuratare.

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking