Toamna…cu emoţii !

Postat de aliliana in Bucataras hai hui
14 Sep 2013
Toamna…cu emoţii !

Cu siguranţă în viaţa fiecăruia dintre noi apare la un moment dat rutina, care dă o anume stare de saturaţie atunci când faci un lucru…chiar şi plăcut. În ultima perioada s-a întâmplat destul de des să spun:

Gata! Vreau concediu, vreau vacanţă, vreau liber la libertateJ)…Şi tot în fiecare toamnă, spun ,,abia aştept să încep şcoala ” . Probabil ca acolo îmi este locul, poate ca pregătirea din timp nu mă poate duce în alt loc decât acolo ….şi, pe lângă numeroasele momente de mulţumire şi bucurie  pe care le avem cu toţii legate de slujba noastră…… aştept…emoţia toamnei pe care o avem cu toţii, indiferent daca avem sau nu învăţăcei la porţile afirmării. Toamna, care, în perioada asta are un miros aparte…un miros care mă duce cu gândul la perioada când eram copil şi tind sa cred ca acel miros nu s-a schimbat, dovada că natura este aceeaşi, doar noi oamenii suntem schimbători. Gânditori la Doamna, la întâlnirea cu colegii,  zgribuliţi de răcoarea dimineţii, atenţi sa nu murdărim pantofii sau să şifonam uniforma, cu ghiozdan în spate, salutând vecinii care ne urau ,, Succes!” ( copil crescut la tară, deh! :), mergeam spre un drum ce urma să ne construiască o viaţă. Mai auzeam cate o vorba:,, mă, e mai mare ghizdanul ca tine..:)) ) …dar cine îi auzea.

Noi aveam ceva de făcut. Mergeam la şcoala.  Timpul a trecut si se pare că, cel puţin cu mine a avut o socoteală… Ca si dascal, în fiecare an, la  careul care se organizează la fiecare început de an şcolar, cum bine ştiţi, încerc sa vad in fiecare copil, copilul de atunci….

Este adevărat că în alte vremuri, dar toamna  şi începutul de an, există, sunt aceleaşi ….şi emoţia. 

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking