Tu nu esti niciodată singur!

Postat de Mutulica in Cu de toate
21 Mai 2019
Tu nu esti niciodată singur!

Compania noastră face angajări! Dacă nu suporți disciplina de fier si iti face plăcere să – i calci pe ceilalți pe nervi , nu e nicio supărare , în lumea asta mare sigur vei găsi pe cineva care să te aprecieze , dar nu la noi !

Daca făceam angajări pentru locuri unde este nevoie de creativitate ori munca fără autodisciplina severa , sau fără necesitatea de a fi in vizorul opiniei publice , nu ne interesau tatuajele tale , nici măcar cerceii din nas , dar noi aici avem nevoie de oameni disciplinați și in stare sa execute la timp si întocmai tot ce li se spune .

Ne plac rebelii si discuțiile deschise , le acceptăm la cârciumă sau în timpul liber .Nu suntem dictatori si nici nu obligăm pe nimeni sa te suporte ! Angajații noștri au parte de un nivel de stres cu mult peste cel prezent in celelalte domenii de activitate si nu ne permitem să ne batem joc de sănătatea lor și nici de libertatea oricui , inclusiv a ta , căci te vom avea pe conștiință dacă nu ești potrivit pentru ce facem noi!

Uneori vei munci în cele mai dificile condiții si te asigurăm că , dacă nu se schimbă total clima si relieful României , ăsta îți va fi traiul până vei ieși la pensie! Si nimeni nu este obligat sa muncească in locul tău , iar tu să te simți bine făcând glume pe seama proștilor.

Poate nici noi nu știm cât de greu iți va fi , mai ales că vei profesa intr- un loc unde răspunderea este inclusiv penală pentru că autoritățile s-au gândit să ne ofere un loc special în Codul Penal , dar nu si condiții de munca ori salarii corespunzătoare.

Prea multe nu avem de oferit , însă oricând ti- e greu , oriunde nu știi , sau încă nu te pricepi suficient , tu nu ești niciodată singur !....

-Scoală-te , Gicule! Sigur tu nu ești niciodată singur! Nu ne-am luat noi din dragoste?

Foto

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking