Ultima Cruciada *Ultimul episod: Sfarsitul Occidentului sau un nou inceput?

Postat de Mutulica in Cu de toate
13 Ian 2015
Ultima Cruciada *Ultimul episod: Sfarsitul Occidentului sau un nou inceput?

Unul din raspunsurile laicului, civilizatului dar decrepitului Occident va fi: educatia! Adica deturnarea fondurilor destinate cetatenilor sai loiali catre cetatenii sai de alta origine, religie, cultura si civilizatie.

Frumoasa riposta, dar cred ca politicienii occidentali au dormit in banca la lectiile de istorie ori si la ei cartile sunt pline de povesti mincinoase.

Eu o sa le spun doar una, recenta si adevarata, fara a lauda catusi de putin apartheidul:Nelson Mandela si toti fruntasii miscarii de eliberare a Africii de Sud de sub dominatia albilor au fost scoliti la scolile de tip occidental(spre frustrarea albilor saraci dar platitori de impozite care s-au simtit tradati si au parasit tara), au invatat limba, obiceiurile si legile albilor apoi au stiut cum sa dinamiteze sistemul, doar erau baieti scoliti.Sigur, putem spune ca marii afaceristi si-au pastrat averile dar de ce nimeni nu vorbeste despre exodul in masa al albilor(care traiau in aceasta tara de cateva generatii) si despre cat de mult a regresat Africa de Sud?Romanii care muncesc acolo(pentru ca albii occidentali nu prea au chef sa-si riste pielea) va pot spune povesti pline de invataminte.

Astept sa vad raspunsul lumii occidentale, daca mai are sau nu forta si luciditatea necesare pentru masuri dureroase dar urgente. Eu gandesc, intr-un mod (deocamdata) de-a dreptul ilegal,inuman dar necesar(cine se supara baga in seama toti nebunii)ca toti cei straini de cultura si civilizatia Europei trebuie sa faca drumul inapoi pana nu este prea tarziu.

Foto

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking