Un camiloi si un frustrat

Postat de Mutulica in Cu de toate
17 Aug 2015
 Un camiloi si un frustrat

Mi-am dorit mult sa locuiesc in Constanta dar eu visam la un oras port cu anvergura culturala si am dat peste o aglomerare urbana fara spirit de comunitate citadina si cu putine manifestari culturale autentice. Si toate dezamagirile mele erau la preturi de metropola occidentala.

Bineinteles ca sunt si zone civilizate in Constanta dar eu nu aveam acces la ele, as fi reusit cu greu sa platesc intr-o viata un apartament modest in zonele hai sa le spunem pitoresti si am refuzat sa traiesc asa chiar daca mi-am complicat viata si mi-am redus posibilitatile de a evolua profesional.

Sfarsitul iluziei mele de a trai fericit la malul marii s-a consumat pe bulevardul 1 mai din Constanta.Imi faceam ultimele calcule si tocmai atunci din sens opus venea scuipand coji de seminte cum scuipa saliva un camiloi suparat un taranoi ajuns fetestean si ceferist doar pentru ca a jucat bine fotbal.Au rabufnit atunci atatea frustrari in mine(aveam si la serviciu astfel de taranoi fara cei sapte ani de acasa care se credeau oraseni) incat am luat hotararea exagerata dar mereu respectata sa nu-l mai salut pe cel ce impute si acum zi de zi Fetestiul si uneori Constanta cand vine sa-si vada urmasii cum ii duc mai departe apucaturile...

Acum stiu ca noi avem putine orase si multe aglomerari urbane, stiu ca in Constanta sunt institutii serioase si oameni frumosi dar nu regret pasul facut pentru ca mi-am gasit linistea sufleteasca departe de mizeria care transforma oamenii in monstri si pe mine ma imbolnavea si ma transforma intr-un frustrat.

Indiferent unde ma va duce viata voi refuza sa mai traiesc alaturi de suboameni chiar cu pretul unei vieti mai modeste din punct de vedere material pentru ca nu vreau sa mai fiu frustrat, bolnav din cauza dejectiilor umane care au ajuns sa prospere distrugand totul in calea lor.

Foto

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking