Un concediu si o intalnire mult asteptata.

Postat de reisnaor_2006 in Bucataras hai hui
20 Apr 2015
Un concediu si o intalnire mult asteptata.

          In concediul aceste am fugit dinou la Strandul termal Madaras din judetul Bihor care detine 3 bazine si se afla la trei km de orasul Salonta este unul cu apa termala foarte cochet si curat. Pentru noi este al patrulea an cand venim in acest loc minunat,un paradis foarte curat de care ne-am bucurat mereu.

          Daca am ajuns dinou in aceasta locatie superba m-am hotarat sa caut si membrii de pe Bucataras care locuiesc in Oradea. Am avut deosebita placere sa i-au legarura cu Anca Ban Roman (anca-rm). Ne-am intalnit  cu ea si sotul ei la Oradea Shopping City, centru comercial unde ne-am petrecut eu si prietenii mei jumate de zi la cumparaturi, Anca iesind de la servici la ora 16:30.

          S-au oferit sa ne arate Lacul cu Nuferi din statiunea Felix, un loc minunat unde am revenit dupa aproape 8 ani de zile.Ce pot sa va spun despre Anca si sotul ei sunt cuvinte care nu pot exprima in totalitate parerea mea.

          Oameni calmi,o familie frumoasa,cu bun simt care ptr. doua ore ne-au facut sa ne simtim ca in sanul familiei.Sunt tineri,frumosi cu care cred am legat o prietenie deosebita.Imi pare rau ca timpul a fost scurt dar speram ca data viitoare cand v-om merge noi dinou sau cand vor veni ei la prietenii din Alba-Iulia pe care ii au sa petrecem mai mult timp impreuna.

          Au o fetita care pe 31 mai face 4 anisori, nu am cunoscut-o, era la bunici. Ar fi avut Ana-Maria cu cine sa se joace, dar a reusit sa capteze toata atentia Ancai care i-a facut pe plac si a raspuns la intrebarile pe secunda pe care fata mea le punea despre nuferi, broscute.

          Am avut un concediu minunat, am cunoscut oameni deosebiti pe care sper sa-i revad cat de curand.



Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking