Un hipermarket din Bucuresti a pus la vanzare peste "proaspat" plin de viermi

Postat de Bucataras in Cu de toate
21 Mar 2016
Un hipermarket din Bucuresti a pus la vanzare peste "proaspat" plin de viermi

Dupa cazul bebelusilor intoxicati, puiul vopsit, apa plata plina de bacterii, acum avem si un hipermarket care vinde peste "proaspat" plin cu viermi.

Vineri, o femeie din Bucuresti a cumparat de la un hipermarket Auchan un peste plin de viermi, dar care era vandut ca peste proaspat.

Aceasta a declarat pentru Digi24:

"Am decis sa sun la ANPC. Mi s-a spus ca, din pacate, sambata si duminica nu se lucreaza. Mi-au raspuns la telefon si m-au indrumat sa sun fie luni, ori sa trimit un email sau sa completez formularul de reclamatie de pe site-ul ANPC”.

Disperata, femeia a facut reclamatie direct la magazin, dar reprezentantii hipermarketului au spus ca au facut verificari. Iata ce au declarat pentru Digi24:

"Persoana responsabila de permanenta magazinului a investigat imediat situatia, in conformitate cu procedurile interne si cele prevazute de legislatie. Ne exprimam regretul fata de aceasta situatie si invitam clientul la magazin pentru a-si recupera banii, cu precizarea ca in urma investigatiei realizate a rezultat ca produsul este conform. Mentionam ca intreaga cantitate de peste este receptionata cu documente care atesta calitatea produselor."

Aveti mare grija la ce cumparati, mai ales ca unii viermi paraziti de pesti nu stau doar in viscere, ci si in carne. De exemplu, viermele sarma, prezent mai ales la pestii rapitori de apa dulce, poate perfora stomacul celui care-l consuma, daca carnea nu este preparata bine.

Sursa foto: adevarul.ro
Sursa articol: digi24.ro

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking